Utracone savy

A więc, kiedy już przeszedłem całą historię, oraz część przygód Joe, przy włączaniu gry wyskoczył mi jakiś błąd, i tym samym wszystkie moje savy zostały usunięte... więc co by się za bardzo nie irytować ściągnąłem sobie z internetu save 100%. Wypakowałem go tam gdzie trzeba (chyba), i włączyłem grę... Ale i tak muszę od nowa przechodzić wszystko, bo tak jakby w ogóle nie wczytało tego zapisu. Co mam zrobić żeby nie musieć przechodzić całej gry od nowa?

(mój login steam: Filipw21)
1. Być może folder, w którym znajduję się save ma złą nazwę. Podaj ją.
2. Jesteś pewien, że wsadziłeś to tam gdzie trzeba? Ścieżka: C:\Documents and Settings\Admin\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\2K Games\Mafia II\Saves\.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Save jest zapisany w tej ścieżce
C:\Users\AMD\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves

Ja mam Windows 7 może dlatego jest inny folder?
Włącz pokazywanie ukrytych folderów.

Ścieżka wygląda tak: C:\Użytkownicy\XXX\\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
ok włączyłem, ale wraz nie wiem co zrobić żeby gra wczytała sava.
W przypadku Historii wchodzisz w nią i wczytaj rozdział, a w przypadku JA wybierasz plik zapisu.
Obrazek
Jak już mówiłem. Folder, w którym znajduje się save może mieć złą nazwę. Podaj jaką ma nazwę ten folder.
Obrazek
wybaczcie ze zostawiłem temat, ale internet mi padł ;/.

Jak wejdę w folder "Mafia II" to mam do wyboru:
- Data
- Saves

W folderze Saves (to w tym folderze zawsze wypakowuje savy) są foldery:

-76561198036495622
i
-76561201696194287
oraz
-TemporaryProfile

w nich są savy.
Zamień nazwy folderów na odwrót, albo skopiuj zawartość z folderu (chodzi mi o folder z długim ciągiem cyfr oczywiście) gdzie masz najwięcej plików (wszystkie mają końcówki ".dat") do drugiego.
Obrazek
a nie masz tam pliku last.dat ? i jeszcze jest videoconfig.cfg

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
zamieniłem foldery z szeregami cyfr nazwami, i to coś dało. Bo mam teraz wszystkie rozdziały do "wróg publiczny". Ale to i tak mało bo ostatnio sciagany save był do rozdziału 14.

robert, w folderze "saves" jest plik "last.dat" i jeszcze videoconfig.cfg :)