Usuwanie budynków.

Powiedzcie mi proszę, jak mam usunąć budynek skoro DonCity nie wczytuje wszystkich? A jeśli nie da się budynków to przydało by się usunięcie niewidzialnych ścian (np w drodze na wyścigi nie da się wjechać w pole). Bardzo prosze o pomoc męcze się z tym od 10 i jeszcze nie znalazłem rozwiązania:(
myślę, że jeśli chcesz móc jeździć na tor wyścigowy w swobodnej jeździe, to musisz zextraktować tym programem: http://mafiatown.gram.pl/downloads.php? ... load_id=97 ; folder "missions" do głównego folderu gry. Tam będą foldery mające w nazwach "01, "02", "03", itd. Które oznaczają poszczególne misje w grze. Będą też foldery o nazwach "freeride_noc" i "freeride_dzień". I będziesz musiał jakoś poedytować te pliki...

edit: z folderu, który odpowiada numerowi tej misji, przenieś plik "tree.klz" do folderu "freeride_noc" :roll:
Większość budynków jest ustawiana poprzez pliki cache.bin (wygląd) i tree.klz (niewidzialne ściany). Obecnie są dwa edytory do tego, odpowiednio TreeRE i CacheRE o ile się nie mylę, ale obsługa jest bardzo skomplikowana i w dodatku trzeba wyszukiwać współrzędne poprzez inne programy.
Taa Capone też by się chyba przydał...
muore il bandito, la mafia vive
Capone obecnie nadaje się tylko do oglądania świata wybranej misji lub trybu gry. Edycja może popsuć całkowicie plik.
Ja często lokalizowałem miejsca poprzez edycję modeli ;-)
muore il bandito, la mafia vive