Ogólnie dla mnie cały soundtrack z mafii to rewelacja ale najbardziej lubię La Verdine, Briefing- Conspiracy i ten utwór który leci w misji "lepiej do tego przywyknij" między bójkami, niema ktoś linku do tej muzyki?
Do Jakuba: Możesz z tej strony pobrać MafiaDataXTractor, wypakować pliki do głównego folderu z grą, a następnie wypakować folder Music. Odpalasz program i szukasz "Music". Potem sobie sprawdzasz, który to soundtrack i gotowe :)
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
@Problemowicz: Tyle, że jak wypakuje utwory MafiaXData Tractorem to nie będzie miał wszystkich utworów. Polecam ściągnąć sobie wszystkie utwory w grze (tzn. na licencji np. muzyka z lotniska w misji "Omerta").
Żeby nie odchodzić od tematu to do mojej poprzedniej wiadomości chciałbym dodać, że teraz podoba mi się ogólnie cały soundtrack na licencji wykorzystany w Mafii np. muzyka z Oakwood.
Moimi ulubionymi utworami są -Main Theme- Po prostu rewelacja. -Lordz of Brooklyn- Też świetne -Carchase 2- W pościgach świetnie się spisuje Oraz ta muzyczka co leci na Wyspie Centralnej.
-Main Theme -Belleville -Chinatown,my Chinatown -You Run Your Mouth And I'll Run My Business -Cavalerie(Little Italy) -Brefing Bad -The Mooche -Fighting Theme 2 -Brefing Conspiracy
Przepraszam że tak długo,ale Mafia ma tak genialny soundtrack,że ciężko jest wybrać jeden ulubiony
Ale odkop! Ale temat ciekawy, to i ja się dorzucę.
Na pierwszym miejscu stawiam "Cavalerie" z Little Italy. W drugiej kolejności "Main Theme", potem "Lentement Medemoiselle" ze wsi, i jeszcze z takich śpiewanych zaliczy się "I'm Living In A Great Big Way" i "You Run Your Mouth"