^ Wow, robi kosmiczne wrażenie. Jestem co prawda lekko uprzedzony do tej nowej części ze względu na Absolution, które średnio mi podeszło. Liczyłbym na powrót do korzeni i rozgrywkę oraz prowadzenie fabuły bardziej podobne do tych z Silent Assassin (notabene mojej ulubionej części).
Tak BTW, to w tym zwiastunie nie pojawiają się migawki ze zleceń 47 właśnie z poprzednich części? Wydaje mi się, że scena z sushi to moment z misji gdzie zabijamy Hayamoto w jego posiadłości w Japonii w Hitman 2: Silent Assassin. No i scena gdzie 47 zabija mężczyznę grającego na skrzypcach to bodajże pierwsza czy druga misja z Hitmana Blood Money, której akcja toczy się w winnicy. Świetny zwiastun, na pewno w nowego Hitmana zagram, bo część drugą i trzecią ogrywałem dziesiątki razy, później kilka razy przeszedłem Blood Money i raz Absolution. Powinno być dobrze
A żeby mój post nie był takim całkowitym offtopem to zamieszczę trailer do Assassin's Creed: Unity, który został zaprezentowany dwa lata temu na targach E3. Trwa on nieco ponad 3 minuty i robi wrażenie głównie ze względu na świetne ukazanie scen z rewolucji francuskiej i zgranie tych scen z ciekawym remakiem kawałka zespołu Tears for Fears
Everybody wants to rule the world, wykonywanym przez nowozelandzką piosenkarkę Lorde. Zrobił na mnie wtedy duże wrażenie.