[Modyfikowanie] Ukryte Samochody/pliki

Ostatnio sporo grzebie w plikach z modelami do mafii i znalazłem w nich samochód o którym nie miałem do tąd pojęcia "toyota00.4ds", po wstawieniu go do gry okazało się, że w ogóle do niej nie pasuje: nie da sie go zniszczyć i nie ma w nim dźwięku (tylko w nim, słychać wszystko co dzieje się w okół a nie słychać silnika i pisku opon), na początku myślałem że to kolekcjia klasyki wgrała jakiś dodatkowy bonus, ale wykonany jest w ten sam sposób jak inne samochody w grze (pomijając brak dźwięku i zniszczeń), więc prawdopodobnie programiści umieścili go tam już w pierwotnej wersji gry.

Ciekaw jestem, czy i wy natkneliście się na podobne pliki.
Przegrzebałem całą grę i nie wykorzystywanych plików jest masę.
Można także podmienić tramwaj za jakiś samochód, ale będzie to działało tylko w Autoencyklopedi :)
bus00.4ds - Big cream bus
bull00.4ds - Bulldozer
Salina.4ds - Tram (can't be used only be seen in Carcyclopedia)
toyota00.4ds - Toyota Concept Car
bigfoot.4ds - American monster truck
bigfoot00.4ds – Brown Monster truck
traktor.4ds - Tractor
brouk00.4ds – Customized Beetle
xedos00.4ds - A Rover
panz.4ds - A Tank

To jest pełna lista ukrytych samochodów na płytkach z grą. Wszystkie można wstawić do gry.
(lista pochodzi z mafiascene.com)
Obrazek

'First you get the woman, then you get the money, then you get the power' - Tony M.
Fajny ten motor, tankiem nie jechałem :roll:
Jak będę miał dziś trochę czasu, to postaram się zrobić screeny tych wszystkich ukrytych pojazdów;) Swoją drogą można z tego manuala zrobić chyba, bo trochę to podchodzi pod easter eggs...
Obrazek

'First you get the woman, then you get the money, then you get the power' - Tony M.
Czekam na screeny MastaH ;-)
Obrazek
Niestety nie wszystkie pojazdy są ukończone (jedynie brouk00.4ds jak narazie jest w pełni sprawny), jest jakiś sposób żeby dodać do nich dźwięki?
Nie.
Toś się Panie administrator rozpisal:D BTW, skończyłem manuala dotyczącego tych ukrytych modeli i zawiera on także screeny, więc cierpliwości Grisha, dziś wieczorem powinien znaleźć się w odpowiednim miejscu na stronie;)
Obrazek

Ok, bo jestem ciekawy jak one wyglądają, wcześniej tylko tekstury widziałem.
Obrazek
No to kolejna dobra robota jednego z redakcyjnych seniorów:D. Pozdro
Crunk Ain't Dead, Ho!
to jest na http://mafiatown.gram.pl/viewpage.php?page_id=93 8-) fajne nawet :mrgreen:
***BRAK*** DJ RemoOoOOOooo DJ TiestOoOoOo hihihi
Brawo Sherlocku... Popatrz na pierwszy post, 10 kwiecień 2008... autorzy tych postów już dawno o tym wiedzą...