Tworzenie modów

Mam pytanie.
Czy ktoś z Was potrafi tworzyć mody lub coś takiego że dodaje się postacie np. w wolnej jeździe??
Ostatnio miałem ochote aby wstawić do FreeRide Pauliego jako ochroniarza albo jakoś tak.
Jednak nie mam pojęcia jak to zrobić.
muore il bandito, la mafia vive
Jest już podobny mod, który dodaje nam szofera ;) Można by pewnie jakoś pozmieniać co nieco (o to już pytaj Mafiosa - on się bardziej na tym zna ode mnie) ;) Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłem :) Jeśli tak uważasz to kliknij na przycisk "Pomógł" obok mojej wypowiedzi :D
Chodziło mi jednak o coś takiego że samemu da się grzebać przy grze i dodawać różne postacie do wolnej jazdy.
Mafia jest tak prostą grą do robienia modów.. ale ja osobiście sie na tym nie znam :0 zycze powodzenia :P

/// Nie będę kasował postów... Ale za to będę jechał Wam po uczuciach :D Skoro tak prosto wykonać jakiś mod do Mafii to czemu tego nie umiesz i po Co się w ogóle odzywasz?! Edit by Kevin
"Lepiej umrzeć młodo..lecz z grubą forsą w kieszeni "
Ja tylko potrafię zmienić teksturę ale chyba każdy to umie :-?
@Mnich - tak jak mówiłem - pogadaj z Mafiosem ;) A ty Thompson - zobacz mój dopisek w swoim poście...
Nie odsyłajcie do mnie, bo niedługo ma się pojawić seria tutoriali dot. tworzenia modów (być może videotutoriali).
A kto ją tworzy? Nic o tym nie słyszałem ;)
Mafioso zawsze pomoże, o każdej porze :-D
Faajnie jak tak będzie...może nareszcie się czegoś naucze:P
A ty Thompson jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj-popieram Kevina ;-)

/// Teee, Ty sie nie podlizuj :P Uznajmy to za komentarz do "zbiorów tutoriali" ;) Edit by...no każdy wie :D
Kevin napisał(a):
A kto ją tworzy? Nic o tym nie słyszałem ;)

Ja :-P
To świetnie! Mógłbyś zarzucić kilka tematów, na jakie będą robione tutoriale? Tak dla zachęty oczekiwania ;)
Dokładnie :-)
Trzeba mieć jakąś lekture.
Kevin napisał(a):
To świetnie! Mógłbyś zarzucić kilka tematów, na jakie będą robione tutoriale? Tak dla zachęty oczekiwania ;)

Na początek extractowanie plików (to chyba wszyscy umieją, ale musi być do kompletu), podstawy edytora DC||ED, spis procedur do wpisania w skryptach, a potem pokażę przykłady i je opiszę (ew. o nich opowiem w videotutorialu). Z resztą się zobaczy.
Mafioso napisał(a):
Nie odsyłajcie do mnie, bo niedługo ma się pojawić seria tutoriali dot. tworzenia modów (być może videotutoriali).

Niedługo czyli za ile w zbliżeniu a i czy zaczołeś już nad tym pracę :->
Nie, jeszcze nie "zaczołem", a kiedy mówię niedługo, znaczy to, że nie znam dokładnej daty.