Tryb swobodnej jazdy

Czy w Mafii 2 jest tryb swobodnej jazdy tak jak w jedynce? Tam jest od razu, a w dwójce trzeba pierw ją przejść czy co, bo nie rozumiem...
Niestety w Mafii 2 nie ma trybu swobodnej jazdy moze dopiero pozniej tworcy dadza dlc lub jakis patch i bedzie ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Jako tako nie ma, ale można ściągnąć moda. Poszukaj w dziale "Strefa modyfikacji i moddingu".
Na stronie głównej masz do ściągnięcia swobodną jazdę, czasem może ci błąd wyskoczyć na rapidzie, ponieważ jest zbyt duże obciążenie serwera, ale mimo to nadal działa.
Jeżeli chcesz sobie spokojnie pojeździć po mieście to jest to mod dla ciebie, aczkolwiek moim zdaniem lepiej jest pojeździć sobie między misjami bo masz tam pokazane wszystkie lokacje (są również jakieś ulepszenia, aby w naszej "przejażdżce" również się pokazały). Ja również chyba jak wszyscy oczekuje patch'a ze swobodną jazdą. Powodzenia ;)
Obrazek
Tak jak u góry koledzy mówią, pobierz plik który odblokowuje FreeRide.
Albo czekaj na patcha.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Turson napisał(a):
Czy w Mafii 2 jest tryb swobodnej jazdy tak jak w jedynce? Tam jest od razu, a w dwójce trzeba pierw ją przejść czy co, bo nie rozumiem...

Ty czytasz forum? Ten temat już był wałkowany nie jeden raz weź poczytaj potem zakładaj tematy... bo potem nie wiem co czytałem , taki się robi smietnik

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I