Tor wyscigowy

Witam doszedłem do tej misij i dobra.Ścigam się na torze.Okrążenie 4/5.I kiedy dojeżdżam do mety na okrążeniu 4 gra zawiesza się i wywala error:
Program Mafia Przestał działać

Mój system to Windows 7 Ultimate 32bity.Myślałem że gra wadliwa ale na innej wersij z jakiejś gazety dokładnie to samo.Modów nie mam oprócz Mafia data Xtractor.
Oryginał,pirat?Nie masz przypadkiem wgranego spolszczenia wiem że ktoś miał przez to problem.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Gra z gazety jakiejś więc nie pirat.Co do spolszczenia gra już była po polsku zaraz po instalacij.
Miałem podobne, tylko z opcjami "Wyślij raport o błędach" itp, i było "start.exe przestał działać"

Jakoś, zrobiłem 2 profil i zadziałało :|
Nowy profil?? Już zainstalowałem patcha 1.2.Zobaczymy jak on mi pomoże.Jak nie pomoże to sprubuje po twojemu.Dzięki za pomoc.Patch zainstalował się bez problemu więc gra orginał.
Nie trzeba mieć oryginału żeby wgrać patch'a.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Jak to nie pomoże to spróbuj przejechać okrążenie bez pobijania rekordu.
Cześć wszystkim xD
No ładny odkop nie powiem. Drogi panie wyżej, ostatni post był dwa miesiące temu. Odpuść sobie nabijanie postów ;-)
Obrazek
Bananek ale pan który założył temat nie powiedział ze sobie poradził z błędem ;) ale faktycznie patrząc na datę wątpię czy nadal ma ten problem :P Na forum też nie wpadł od września. No nic... To zamykam żeby ktoś za 2 miesiące znowu sobie nie przypomniał o tym temacie :D
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra