Thompson m1a1

Załącznik:
asfafawfasfa.jpg
Widzicie ten uchwyt pod lufa thompsona? To wyglada to na m1a1. Zamek tez ma z boku. Oznacza to ze bedzie i m1921 albo 1928 i m1a1 ;)

Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
no po wojnie raczej 1928 nie były popularne .. a przecież M1A1 wyprodukowano więcej niż wszystkich thompsonów razem wziętych prócz rzecz jasna M1A1
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Oj byly, byly, duzo ich wyprodukowali tez.. M1a1 to glownie dla wojska, malo co dostawalo sie na poczatku do cywila. M1928 byl popularny wsrod cywili wiec tego duzo bylo i jest. Ale tu nie chodzi o to, tylko o to, ze w mafii tez jest m1a1
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
***podwoilo sie*** przepraszam

Następnym razem edytuj swoje posty ;-) Kevin
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
no właśnie, ale m1a1 zalały rynek po wojnie .. a te wczesne w ciągu 10-20 lat zdążyły przepaść..

Skasuj tego cytata :P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Kurcze, ale kolego, tu chodzi o to, ze ta bron tez jest w Mafii 2 i tyle. Bo byly watpliwosci, istnialy rozne dyskusje na ten temat. Ja znalazlem odpowiedz i przez to nakarmilem swoje ego :D

Pozdrawiam ;)
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
Serio były wątpliwości i dyskusję? :P
również pozdrawiam

Adam Miałczyński, Adaś.