Tekstury trawy? Krzaków? Budynków? Pytania.

Witam
Odświeżam sobie Mafię i chciałem aby wyglądała ona jak najlepiej. Na razie zainstalowałem "The MAFIA TreeS Project v3.0" podmieniający drzewa, "Mafia Optimized" usuwający zasięg widzenia oraz "Footpath & Road Mod v2.4: Modern Look" podmieniający tekstury dróg.
Co jeszcze mogę zainstalować? Są jakieś mody trawy? Bo standardowo to zwykła tekstura pomalowana na zielono :-) Jakieś lepsze tekstury budynków? Animacje wody? Poprawiony wygląd ludzi?
Dzięki za odp.
Jeśli chodzi o wygląd postaci to Characters HQ Mod v1.0 z naszego download'u powinien cie zainteresować. Mógłbyś spróbować jeszcze z modyfikacją ENB, przystosowaną do pierwszej Mafii. Poszukaj jej na tej liście. Sam z niej nie korzystałem więc nie wiem najlepiej z czym to się je, ale ten filmik pokaże ci to co najważniejsze ;-).
spróbuje zobaczyć ten ENB ale na filmiki nic nadzwyczajnego, widać tylko ostre przejaskrawianie :mrgreen:
Rozumiem że nie ma pojedynczych modów do podmiany tekstur trawy, żywopłotów, budynków, wody... ? Ewen gdzie tego szukać?
Zainstalowałem ten ENB.... tragedia, nie polecam. Tak jak myślałem zmienia to tylko kontrast, strasznie przejaskrawione i do tego fps lecą na łeb na szyję.
Zainstalowałem ten mod poprawiający wygląd postaci i nie zauważyłem różnicy, zrobiłem nawet screena w tym samym momencie. Może dla tego że porównywałem postacie w filmikach a nie w grze?
W tym modzie poprawiającym wygląd postaci, chodzi właśnie o to, że postacie w grze wyglądają jak te z filmów. ;-)

Normalnie w filmach są w HQ a w grze nie. Ten mod wsadza postacie w HQ do gry.
Obrazek
ehh jak mogłem tak pomyśleć w ogóle żeby spr postacie na filmikach :-P

Jak by ktoś jeszcze miał jakieś mody do zielska (trawa, żywopłoty) to proszę mnie nakierować bo teraz to najbardziej rzuca się w oczy.