Dzięki, już wszystko sobie ogarnąłem i jest super! Tylko jest mały problem ale to już całkowicie inna sprawa: Na laptopie mój brat ma gta sa, działało mu cały czas aż nagle wyskoczył błąd że nie znaleziono jakiegoś pliku dxdcoś tam xd i coś o Direct 9. Miałem taki problem wcześniej ale nie pamiętam jak go naprawiłem, tak robiłem reinstall i nic nie dało.
PIsze że Wersja Narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania nie jest zgodna z wersją uruchomionego systemy Windows. Sprawdź informacje dotyczące systemu operacyjnego na tym komputerze, a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
Hmm, DX zainstalowane, stery do grafiki też zostały zainstalowane. Na screenie widziałem, że grasz w Multiplayer GTA San Andreas, próbowałeś grać na normalnym trybie single player - Czy w niej również jest problem z grafiką?
Ale tamto już mam ok xD I pojawił się KOLEJNY problem (cały czas mam problemy xd) . Gadam z kolegą i jak włączam grę to on mnie nie słyszy, nawet jak gry nie włącze to czasami mnie nie słyszy. Może to coś z mikrofonem?
Realtek HD audio - taki masz sterownik dźwięku? Jeśli tak, to przejdź do zakładki Mikrofon i po prostu zwiększ głośność mikrofonu gdyż domyślnie jest ustawiona na minimum.