Imigrant
9
Kiedy przechodziłem Mafie 20 raz natknąłem się na misje "Szczęściarz" rzecz działa się już na przejeździe kolejowym. Po nieudanej próbie zabicia Morello, ruszyłem za nim w pościg. Po przejeździe przez most, przy skręcie w uliczkę, szofer wjechał w latarnie i nie mógł już z niej wyjechać - stał w miejscu. Szybko wysiadłem, wyjąłem Colt'a i próbowałem strzelać w Morello, nic, Szyb nie dało się zbić. Wyciągnąłem szofera z samochodu i próbowałem zabić - nieśmiertelny, wcale nie reagował, stał w miejscu. No ale drzwi pojazdu były otwarte, miałem już swobodny dostęp do Morello. Oddałem chyba z 5 strzałów w jego głowę i nic - nieśmiertelny. Stwierdziłem, że zepchnę samochód do wody. Wsiadłem, odjeżdżam, próbuje skręcić w uliczkę, a tu nic. Samochód jedzie dalej i sam skręca w ulice można było tylko przyspieszać i hamować, oczywiście pojazd był możliwy do zatrzymania. Widocznie jest zaprogramowany tak, aby dotrzeć do portu. A Morello, ani szofera nie da się zabić. Nawet samochodu bodaj, że nie da się uszkodzić.
To dziwne, bo w misji "Śmietanka na kawie" można zabić Morello w trakcie drogi na lotnisko, dzięki czemu nie musimy strzelać do niego, kiedy leci samolotem.
To dziwne, bo w misji "Śmietanka na kawie" można zabić Morello w trakcie drogi na lotnisko, dzięki czemu nie musimy strzelać do niego, kiedy leci samolotem.