swobodna jazda

Chciałbym przedstawić swoją propozycję do pewnego modu na tej stronie city bars mod v1.0 mod jest w porządku ale mógł by być jeszcze lepszy jest dostęp do barów itp.ale w tych barach brakuje ludzi fajnie by było gdyby się tam znaleźli palili jedli pili itd.Nasz bohater jest tak naprawdę sam przydała by mu się jakaś dziewczyna mógłby prowadzić interesy zarządzać barem salieriego który jest dostępny oczywiście nie obędzie się bez pracowników.Wpadłem na pewien pomysł czy możliwe by było otwarcie toru ponieważ nie idzie się do niego dostać tak samo jak i do portu ale to już szczegół na torze mogły by się odbywać wyścigi a w porcie przydała by się praca fizyczna dla naszego bohatera dźwiganie skrzyń ładowanie na ciężarówkę i rozwożenie do klientów.Proszę o rozpatrzenie mojej prośby i zamieszczenie moda na stronie.Co do Snow moda v1.0 jest super zima w mieście super.

// Kropki, przecinki, spacje, itp. - M.
Mod CityBars jest dostępny w naszym dowloadzie.
A co do Twoich propozycji przeróbek w modzie, to nie wiem czy ktoś się tego podejmie, myślę, że niewiele osób z tego forum umie robić mody. Ale któż wie. :-)
Obrazek
Cóż, przecież mamy poradniki pistolecika, więc wspólnymi siłami coś może by się udało :-P
Hmm... Było by dużo pracy ale coś takiego można by było zrobić. Ja osobiście nie planuje tego zrobić ale gdyby potrzebna była pomoc np. w skrypcie udzielił bym jej. Na początku trzeba odpowiedzieć na kilka pytań. Po pierwsze ekipa. Kto będzie to robił? Drugie czy będzie to dodatek do Citi Bars Mod czy osobny mod. Oraz co ma dodawać. Czy tylko ludzi do lokacji czy też nowe lokacje?