Świąteczna kartka od 2K

Zapewne większość z Was zna już tę kartkę :

Obrazek

Informowaliśmy już, że witryna mafia2.scorpions.cz dokonała pewnych poszukiwań, aby mniej więcej odnaleźć postacie z tej kartki. Ostatnio wchodząc na tę stronę zobaczyłem, że pojawiły się nowe "odkrycia" ;-)

Obrazek

Jak widać, nie tylko my się zastanawiamy czy tam rzeczywiście siedzi Salieri (lub ktoś z nim spowinowacony) :-)
Ostatni gość przypominałby mi bardziej Morello, niż Salieriego, lecz kto wie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
2 i 3 osoba mi nie pasują druga wydaje się młodym mężczyzną a pokazany jest jako stary . a 3 trochę inna twarz i zauważalnie inne wąsy jeżeli czepiać się szczegółów
MAFIA II ;***
Gigabite GA-P35-DS3L.Kingmax DDR2 4gb Pc800,Core2Duo 4400 2,0Ghz,Zalman CNPS10X Flex+ Revoltec 2x120mm,GeForce Gtx260 GainwardModecom 620W Carbon
Według mnie, Don Salieri nie jest nawet podobny do ostatniego gangstera.
muore il bandito, la mafia vive
Wydaję mi się, że ta ostatnia postać jest jakoś powiązana z pierwszą częścią...no bo po co by zamazywali jego nazwisko ? ;-)
Postać z zamazanym nazwiskiem bardziej mi przypomina Sergio Morello, niż Salierego.

A tak na marginesie, może to po prostu zwykły marketing? ;-) Zamiast nowego gameplaya rzucili tą fotkę i znowu pojawi się pełno spekulacji na temat ''dwójki''. Najlepsza reklama jaką mogli sobie zrobić :->