Steam- Czyli wielki problem.

Witam.
Juz od początku wiedzialem, że podczas grania przez apliakcję Steam będą problemy, jest to tylko i wyłącznie niepotrzebny "dodatek". Jak zwykle loguję się online, i zaskakuje mnie aktualizacja do mafii II, która waży 400mb, mam limity na neta (10GB, 1mb/s) więc nie mogę sobie pozwolic na to aby go pobrać, już nawet Crack'a ściągnąłem, ale niestety gra się aktualizuje i pliki są jakby pozmieniane, nie wiem jak to nazwać, ale Mafia, po logo nie startuje i jest w języku angielskim (zakupiłem z polskimi napisami).
Dlatego mam do was pytranie, czy nie znacie jakiegoś pomysłu, aby podczas "zainstaluj ponownie", nie zaczęło się odrazu aktualizować?? Albo jakiś program przez który będę mógł zainstalować Mafie 2.
Musisz sobie pozwolić na aktualizację.
Poza tym steam to bardzo dobra aplikacja.
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
Więc tak. W patchu jest właśnie ten brakujący język polski.
Polecam pobrać instalacje spolszczenia jeżeli nie chcesz pobierać jej przez steam.

Poza tym steam najpierw pobiera aktualizacje a potem ją instaluje. Więc jak masz 98% dajmy na to, to zawsze możesz wyłączyć aktualizacje automatyczne i grać na niezpatchowanej wersji.
I jeżeli już musisz używać zmodyfikowanych plików exe to odpalasz je bezpośrednio, a nie grę przez steama.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra