Splinter Cell Double Agent

Czy ktoś miał do czynienia z tą grą? Czy warto ją kupić? Bo nie mam w co grać. Mam poprzednią część i jest zaje.ista.
Jak ktoś miał do czynienia z oboma częściami, to proszę o porównanie

//Albo polećcie coś innego z KK, lub SuperSellera
Obrazek
W splinter cella doube agent, grałem. Choć fanem serii nie jestem, to uważam że, to dobra gra.

Co do gier z kk polecam:
Just Cause, ja sie bawiłem przy niej przednio, takie GTA na Karaibach, rozległe połacie terenu oglądane z lotu ptaka robią faktyczne wrażenie.

Hitman: blood money, śmiem twierdzić, że najlepsza część serii. Za sama muzykę powinni dostać oskara.

Tropico 1 i 2, nie lubię rts'ów, gier strategicznych, bo nie umiem w nie grać, ale tropico, to jedyna gra w którą pocinałem i w którą grałem z pełnym zadowoleniem. Dubbing jest niesamowity. (Presidente, Twój lud głoduje).

GTA Vice City, choć któż w to nie grał? Klasyk nad klasykami.
Obrazek
Nad Hitmanem myślałem, ale nie wiem. To mam prośbę. Wybierzcie faworyta spośród tej trójki:
- Splinter Cell Double Agent
- Max Payne (wstyd się przyznać, ale nigdy nie grałem :oops:)
- Hitman Blood Money
Obrazek
Jak nie grałeś w MaxPayne`a to jak najbardziej tą grę... Jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem.
Max Payne - zdecydowanie
Antologia Maxa z kk, będzie dobrym wyborem.
Ale zaraz po tym zakupie zacząłbym się rozglądać za hitmanem blood money, bo też szczypie w suty.
Obrazek
Tak patrze na gameplaye z Maxa i jakoś mnie nie przekonują. Nie chodzi mi o grafikę, ale o coś innego. Nie umiem tego nazwać. No nie wiem. Może chodzi mi o coś związanego z hmmm np brutalnością. Powiedzcie proszę, co wam się aż tak podoba w tej grze.
Obrazek
Max Payne wyszedł w 2001 roku, druga cześć w 2003.
Nie ma, co ukrywać obydwie części są już stare, pierwsza nie wygląda na dzień dzisiejszy zbytnio pięknie, dwójka radzi sobie lepiej.
To są typowe przykłady gier, gdzie klimat wbija Cie w fotel, niestety może byc tak że, to co cieszyło ludzi 7 lat temu dziś już ich nie poruszy.
Obydwie gry masz w antologii, gdzieniegdzie można znaleźć ją za mniej niż 20 zł. To nie jest duża suma, nawet w tedy gdy gry Ci sie nie spodobają.
Ale obydwie części są już klasykami więc jeżeli nie grałeś, to spróbuj, najwyżej opchniesz na allegro.
Obrazek
Wiem, że 20 zł to mało, ale czy jest sens kupowania gry, która po prostu mi się nie podoba. Wiem po tym zdaniu zostanę zjedzony przez stado wściekłych Mafiozów, ale co ja poradzę. Nie lubię tego typu gier (chyba). Jednak dalej czekam na argumenty za. Ale cholernie mnie do Splinter Cella ciągnie. Chaos Theory to gra, od której się oderwać nie mogłem. No i jeszcze Hitman. Chociaż ta gra wydaje mi się trochę nietypowa. Nie wiem czemu, ale takie są moje wrażenia.
Obrazek
Jeżeli Splinter Ci sie podobał, to double agent też zapewne przypadnie Ci do gustu. Pooglądaj gameplaye na YT.

Co do Hitmana, to gra dla lubiących kombinować. Misje są tak skonstruowane, że da się je przejść w stylu rambo (co mija się z celem w tej grze) oraz po cichutku. Tu też polecam pooglądać gameplaye.
Dla mnie, to kultowa gra, lokacje są niesamowite, np. mardi gras, gdzie idziesz w tłumie i musisz śledzić gościa, oczywiście łatwo go zgubić.
Obrazek
Od wczoraj oglądam gameplaye z tych gier :)
Na razie odrzucam Max Payne'a. Może kiedy indziej. Zostaje Hitman i Splinter Cell. Chyba jednak spróbuje Hitmana. Teraz mam pytanie. Czy hitman jest trudną grą? Chodzi o to czy zwykły Kowalski przejdzie ją bez wyrywania sobie włosów z głowy.

Tak btw na stronie cenegi fajne promocje są. Zamiast 50 zeta 15.
Obrazek
Hitam nie jest trudną grą, po prostu musisz poznać sposób na przejście danej misji, kwintesencją każdej misji jest przejść ją tak by wycisnąć z niej jak najwięcej, poznać każdy smaczek, szczegół.

W grze tej masz zadanie kogoś zabić, ten ktoś porusza się po mapce, możesz go śledzić, iść za nim w jakiś zaułek i go kropnąć. Możesz także zabić go w jakiś bardziej efektowny sposób, czasem w danej misji masz dwie możliwości fajnego zabicia kogoś.
Jak kupisz grę z kk, to dostaniesz poradnik od gryonline i tam jet ładnie opisane jak przejść grę z ocenami na silent asasin.
Obrazek
Hitman jest jedną z moich ulubionych gier. Blood Money ma dobry klimat i jest według mnie najlepszą skradanką w dziejach. Prawdziwy fan Agenta 47, nie może sobie pozwolić na nie kupienie tej gry.
muore il bandito, la mafia vive
Max Payne i Hitman :-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Niestety muszę zrezygnować z kupna gry, ponieważ kupiłem iPoda (kolega sprzedawał, naprawdę tanio, głupio było nie wziąć), przez co mój miesięczny limit się skończył. W przyszłym miesiącu pewnie kupie, jednak na razie nie. Ale dalej proszę o opinię na temat tych gier
Obrazek