[Problem] Snow Mod

ściągnąłem sobie Snow Mod 1.6, zainstalowałem do głównego katalogu gry (chyba tam powinno być zainstalowane?) Pojawiły się 4 dodatkowe foldery, wszystko ładnie tyle, że jak odpalam grę, to oczywiście mod nie działa. Co trzeba jeszcze zrobić, bo sie trochę napaliłem?
O modach do mafii nie mam zielonego pojęcia.
Grę mam z kk.
Obrazek
http://mafia.speedhost.pl/forum/viewtopic.php?t=31

Temat w złym dziale, przesuwam.
Ok działa, dzięki wielkie.

Mała dygresja - zamieściłem temat w dziale:
Modding gry
Masz jakieś pytania lub problemy związane z modyfikowaniem gry? Pisz tutaj.

Myślę, że temat mógł być tam zamieszczony. ;-)

Mam jeszcze tylko problem z niektórymi teksturami, np. szynami są zbyt białe. Później pobawcie sie jeszcze w konfiguracji dlatego proszę na wszelki wypadek nie zamykać jeszcze tematu.

Co do modu, wie ktoś może jak sprawić by śnieg nie był taki "napromieniowany" w niektórych miejscach? Ten po prawej na chodniku jest spoko, ale ten na szynach już nie.

Obrazek
Obrazek
Ściągnąłeś go z naszego downloadu?
Nie, ja, to kiedyś ściągnąłem z mafiascene. Jakieś pół roku temu.
A czemu, to takie ważne?
Obrazek
Grisha napisał(a):
Nie, ja, to kiedyś ściągnąłem z mafiascene. Jakieś pół roku temu.
A czemu, to takie ważne?

Już dawno temu wyszła nowa wersja, która jest w naszym downloadzie. Jeśli chcesz ją zainstalować najpierw odinstaluj tamten mod (usuń MAPS, MODELS, TABLES).
Ale ja mam wersje 1.6 i na mafiatown też jest 1.6
Zresztą spoko, zobaczyłem, co to za mod i mi styka.
Obrazek
To ściągnij tą z Mafia Town, bo są dwie wersje Snow Mod'u v1.6.
Chciałem sobie ściągnąć ten mod ale nie chce sie pobrać! :/ tak jak inne mody zresztą :-( zróbcie coś z tym
Chwilowo większa część download'u została wstrzymana. Pomożesz nam go odnowić klikając w reklamy Google na stronie głównej ;)
Tak jak Kevin pisał klikaj w reklamy google ok 5 razy dziennie, miejsca na serwerze jeszcze trochę jest ale transfer mamy bardzo biedny, jeśli chcesz pomóc inaczej to możesz np. wpłacić dotację.
Wolę jednak klikać w reklamy ;) heh