śmierć ... (SPOILER)

Jest to znane od dwóch dni bodajże, a po za tym ludzie którzy nie chcieli tego wiedzieć przez ciebie się dowiedzieli. Chyba się ban szykuje. 3maj się ;)
Obrazek
przecier pisałem że spoiler

Jest od tego odpowiedni tag //dosia92
Jaki ze mnie

zobaczyłem. Nie filmik, ale tytuł w którym wszystko napisane :evil: . Oczywiście nie polecam oglądać :-> .

Chciałem zobaczyć Toma "w" nowej grafie, a zepsułem sobie całą gre :cry: .

bananmaciek napisał(a):
Jest to znane od dwóch dni bodajże ...

Z kąd o tym wiadomo?
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Obrazek
Dawid2204 -> Tak, jednym smaczkiem, sceną którą znają wszyscy fani mafii zepsułeś sobie całą grę! Z kolei dla tych, którzy w pierwszą mafię nie grali, ta scena nie ma żadnego znaczenia, mogłaby być równie dobrze w trailerze :)
Tylko ze ja tego całego nie oglądałem. Chciałem odpalić na kilka sekund i nowego Toma zobaczyć. Włączam, a wszystko pisze w tytule :-/ .

Banan-> On pokazał że

A w tym filmiku... A zresztą nie powiem co było :-P . Ja nikomu zabawy nie zepsuje :roll: .

Leo Galante
Dawid2204 napisał(a):
A w tym filmiku... A zresztą nie powiem co było . Ja nikomu zabawy nie zepsuje .

No oczywiście, bo przecież tytuł tego tematu nam nie mówi, co się na tym filmiku znajduje...
Nie chodzi mi o Toma, ale o

Leo Galante
Na to chyba wskazuje logika. W Mafii 2 kierujemy poczynaniami Vita, więc można się wszystkiego domyślić.
Dawid już wyluzuj z tym "Pokaż"

Ten filmik będzie w 2?
To jest filmik z dwójki.
Oby to nie było takim "głównym zakończeniem" :-| , tylko jakąś dodatkową sceną.
W sumie ten filmik wygląda jakoś dziwnie :-? . Nie mówie że to fake czy coś, ale dom Tommyego jest inny. Wogule skąd oni go wytrzaśli :?:

@ || down
\ /
\/
Źle się wyraziłem chodzi mi o tą scenke z gry :-D . Sorka

Leo Galante
Dawid2204 napisał(a):
Oby to nie było takim "głównym zakończeniem" :-| , tylko jakąś dodatkową sceną.
W sumie ten filmik wygląda jakoś dziwnie :-? . Nie mówie że to fake czy coś, ale dom Tommyego jest inny. Wogule skąd oni go wytrzaśli :?:

"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Było już to wiadome po wypuszczeniu dema.
Kto chciał ten się dowiedział.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."