Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Skojarzenia

wawrzus napisał(a):
trąba

Stringi z trąbą słonia.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Kobieta ;-)
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
pusty portfel :-P
problemy
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
TurboDymoMan :-P
Beznadziejne kampanie reklamowe.
Volkswagen. Das Auto.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Golf II bezawaryjnym samochodem :lol:
Hitler.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Bezmózgi.. psychopatyczny idiota ze skłonnościami do prób samobójczych bezpośrednio związanych z poniesionymi porażkami. (Ale trzeba mu przyznać, do 44' był dobrym strategiem)
Stalin (może na tym zakończę moje skojarzenie) :-P
Kryminalna Jarasija

(seria filmów dokumentalnych o mafii z rosji)
Obrazek
Telewizja niepubliczna TVN
tylko jedna reklama :-P
Polsat Dzieciom.

Adam Miałczyński, Adaś.