takie skojarzenie, bo najwidoczniej kolega nie domyśla się, o kogo chodzi i o co się rozchodzi. Chodziło mi o kwestionowanie dwóch ostatnich skojarzeń... pełno siniaków u dziewczyny z czwartej klasy, to chyba było złe dzieciństwo U NIEJ, zresztą, też nie miałem jak w raju, w przeciwieństwie do Was, harówa na wsi była wtedy... ale kogo to obchodzi???
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
2xUp jakie dzieciństwo? Ty nie masz nawet 15 lat...Zresztą, nie bądź taki poważny, CzarFace to napisał z emotką, żeby niektórzy zrozumieli że to "żart"
Schizofrenia, czyli wiesz, jakie myślenie... Znowu "zacny facepalm"? Ciekawe, czy Johnny będąc na moim miejscu, potraktowałby to na poważnie, bo to już cios w plecy z tym, co napisał. Soberat, nie wiesz, o co chodzi. "Zaczęło się" od hasła "autyzm". I tak, nie mam 15 lat... jeszcze.
Jeżeli przeszkadzają mu pytania zadawane na forum, to sorki kolo. Nawet wysłałem swój temat do raportu jako OT. W ogóle skończmy ten temat. Nie ma sensu na "nawalankę" na forum. Starszy wygra z młodszym, ma się rozumieć :)
Test IQ... Pytania.
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...