Skiny do cars

Z góry przepraszam jeżeli taki post już jest, otóż pobrałem sobie ostatnio parę skinów do broni budynków i samochodów i z tym trzecim jest problem bo większość nie działa, parę jak np. taki falconer, policyjne i inne wyścigowe ładnie zmieniły kolory ale większość takie akie jeżdżą po drogach to nie. Jest dużo plików (w folderze gdzie ściągałem skiny cars) o nazwie: Ikarus620_C, Ikarus630_E, itd ale one nic nie zmieniają, nawet jak wklejam do folderu z grą maps to nie pisze mi "czy chcesz zamienić pliki" co przy innych skinach zamienia, do czego są te skiny? I jak to nie są skiny do cars to gdzie można je pobrać?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

EDIT: nie chodzi mi o modele samochodów (na moim sprzęcie zacina się jak stary maluch ;) tylko o same skiny do większości lub wszystkich samochodów w mafii (kolory, winley i inne)
Jeśli nie ma takich tekstur tzn że są do modeli zrobionych przez fanów. Jeśli ktoś zrobił model to tekstury do niego nazwał jak chciał.
Domyślam się że Ikarus620_C - to do modelu samochodu z modu "ikarus mod" Wiec nie pójdzie na żadnym z gry.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I