Silver Fletcher jako taksówka

Czy jest taka możliwość żebym przerobił Hilly BIlly (z JAzdy ekstremalnej) tak aby wyglądał jak SIlver Fletcher ale żeby pełnił rolę taksówki
Nie sądzę. Chyba , że jakieś skomplikowane operacje , o których nic nie wiem.
Salieri Cię dorwie
Chodzi ci o to, żeby zamienić model tego autka z Jazdy Ekstremalnej na Silver Fletchera? To da się zrobić...
A tą funkcję taksówki chcesz mieć w Swobodnej Jeździe czy Jeździe Ekstremalnej?
CHciałem sobie zarobić w swobodnej jezdzie ale tak bardzo lubie silver fletchera że chciałem zrobić tak że Hilly BIlly przerobiłbym na Silvera. Żeby tylko wyglądał jak silver fletcher ale żeby ludzie traktowali go jak taksówkę
próbowałeś zamienić nazwy plików? czyli tego Twojego zamienić nazwę na nazwę którejś z taksówek? a ustawienia jazdy, prędkość, skopiować programem z auta Hilly BIlly to tego na jaką nazwę zmieniłeś.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Spokojna Woda, jest na to prosty sposób.
Musisz podmienić model tego prototypu na model Silvera.
1. Poszukaj ma MafiaPub (rosyjska strona, więc przyda się Google Translate) spisu wszystkich modeli z gry.
2. Sprawdź jak nazywa się plik modelu Silvera i Twojego prototypu.
3. Wypakuj pliki z gry programem MafiaDataXTractor (dostępny w plikowni MT)
4. W katalogu gry wejdź do folderu MODELS.
5. Znajdź plik modelu Silvera i w tym samym folderze utwórz jego kopię.
6. Znajdź plik modelu Hilly BIlly i usuń go.
7. Nadaj kopii modelu Silvera nazwę identyczną jak miał model Hilly Billy.

Powinno działać. :-)
Mam nadzieję, że się połapiesz co i jak. W razie problemów śmiało pisz na forum. ;-)
Blitzkrieg oczywiście wiem o co chodzi z podmianą aut bo już to robilem. ale mam problem

Wiem jak się nazywa w modelach Silver FLetcher (Bo w rzeczywistości Pierce Arrow SIlver Arrow) i tam są takie pliki, ale nie wiem jak się nazywa Hilly Billy ponieważ nie ma podobnego pliku w modelach, a na mafia pub to po rosyjsku niestety nie umiem tak dobrze.
tu masz liste-

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&sl=ru&u=http://www.mafiapub.com/cars_names.php&prev=/search%3Fq%3Dmafia%2Bpub%2Bru%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DN1q%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.pl&usg=ALkJrhj84kgSiQHYXChbUWeVNDHucK6t7w

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Spokojna Woda napisał(a):
na mafia pub to po rosyjsku niestety nie umiem tak dobrze.

Wystarczyło skopiować adres MafiaPub z paska przeglądarki i wkleić do okienka tłumaczenia google translate. Wtedy calutka strona jest tłumaczona na polski. Nie rozumiem w czym tu przeszkadza nieznajomość rosyjskiego.

PS. Przepraszam za off topic.
Odpowiedź została udzielona. Zamykam.