SDSTool 1.0.3

SDSTool 1.0.3

Dzięki temu programowi będziecie mogli edytować pliki SDS.
Program otwieracie pod nazwą ikonki "SDS Tool GUI.exe.exe".

DOWNLOAD

Udanej edycji,
Pozdrawiam
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
noo świetnie, wspaniale..
ale czy mógłbyś łaskawie napisać - jak potem zapisywać przerobione i zmodyfikowane pliki w jednym sds'ie ?
Nie licz na odpowiedz....zadalem juz wiele pytan w tej sprawie i cisza.
Ale jesli teraz ktos kto zna sie na rzeczy....przeczyta co napisalem, mozliwe ze odpisze..
"...-Right Steve?
-Sure Derek."
:D
No bez jaj.
Chcecie zabierać się za modyfikację a prostego programu nie potraficie obsługiwać.

Macie ">" czyli rozpakowanie, i "<" zapakowanie do SDS.

Coś więcej potrzeba?
Tak moze objasnil bys co zrobic aby wgrac cos np ubrania no sory dajesz program bez instrukcji zajrzyj na wszystke fora np o gta ktos daje program to robi do niego instrukcje a nie wrzucasz i mamy sami se z tym poradzic :evil:
Jak ktoś zna podstawy obsługi komputera to sobie z tym radzi.
Program służy do modyfikowania/wypakowania archiwów SDS. Koniec.
Nie widzę potrzeby pisania instrukcji programu.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Cukier według mnie jeżeli zrobiłbyś poradnik na twoim blogu lub na forum to naprawde duzo uzytkownikow by to ucieszylo .Niechce być niemiły ale no kurde ja akurat jestem dobry w komputerach a w tym programie niejarze o co chodzi bo sa jakies 2 puste pola i mamy podac sciezke mafi ani niepisze add czyli dodaj ani replace czyli podmien tylko kuzwa strzalka taka -> i nic wieciej no kuzwa czlowieka szlak moze trafic sorka ale naprawde wezcie . Jezeli bys zrobil poradnik albo wytlumaczyl mi to tu wiem wiem jestem namolny jak jakas stara baba ale powiem ci cos z gta iv naprawde mialem duzo wspolnego z modyfikacja.... robilem nawet texturki do aut ale kupilem mafie 2 pogralem i tez chce sie troche pobawic modyfiakcjami tylko no widzisz bez instrukcji to leze bo ten proram posiada 2 wielkie pola i 3 male pola do wpisanie sciezki ale no jest to troche powalone :P plz wytlumacz to tu
Piszesz ze robiłeś modyfikacje do GTA IV a poradzic sobie z prostym programem nie potrafisz ? :P
Mafia II Directory wybierasz folder Mafia II
Selected Library wybierasz folder.
Packed SDS wybierasz SDSa którego chcesz wypakować. Klikasz strzałke > I ci wyskakują pliki znajdujące sie w SDSie. Dajesz Open Folder i ci wyskakuje folder z wypakowanym SDSem.

Po zedytowaniu pliku klikasz < i to jest cała filozofia.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
DZieki cukier i widzisz jakbys tak odrazu zrobil albo ten co wstawial program to by bylo super i nie nerwowo . ale i tak dzieki bo lepsze to niz dalej grac wito w zwyklych ciuchach
Szkoda tylko, że autor tematu ładnie wyjaśnił we wpisie jak się tym obsługiwać, ehh.