Orientuje się ktoś czy da się wyjść za miasto? Bo ta "wieś" z zabudowaniami jakimiś lekkimi (przynajmniej tak na mapie wygląda) nie jest zaznaczona na czerwono, czyli niby można, ale dojeżdżam do drogi polnej, a tam zamknięta brama...
Jak przeskoczysz plot to nie idz prosto bo w odchlan wpadniesz,jak przeskoczysz ten plot skrec w prawo i idz wzdluz plotu az dojdziesz do polnej drogi ,i przez ta droge mozna dojsc do jakiejs chaty pewnie Dona :P
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
no wlasnie szkoda ale mam nadzieje ze tylko w demie tak jest .Ale najdziwniejsze jest to ze na koncu tej drogi siedza ludzie xd a jak oni sie tam dostali to ja nie wiem xd
Bona, nie chodziło czasem o "wieś" jako te tereny z lewej strony mapki?(czyli na zachodzie)
Też jestem ciekaw co tam jest, zwłaszcza, że nałożone na mapę drogi i ścieżki chyba oznaczają, że do tamtych miejsc da się jakoś dotrzeć(w FULL MAFII 2) bądź będzie tam misja w postaci ucieczki z jednego końca na drugi, lub coś w tym stylu.
Na bank cos tam bedzie bo by nie robili tej chaty i na pewno bedzie otwarta ta brama :P A tak pozatym to fajny widok jest na koncu tej drogi
thorbdg: wlasnie oto mi chodzilo zobacz ten filmik i sprobuj wejsc sobie tam i poogladaj ja bylem tak ciekawy ,ze odrazu musialem konsole wlaczyc i to sprawdzic