DonMateo, popatrz na Falconera :D Mniej więcej na tym samochodzie się wzorowałem ;) Niby "Yellowcar", a w rzeczywistości to jak już żółć to blada ;)
Logo ogarnąłem, ale pojawił się inny, bardzo poważny dla taksówki problem. Światła to pryszcz przy tylnych drzwiach, które otwierają się na odwrót. Tzn. jak mamy lewe tylne drzwi to zamiast pod wiatr otwierać się w lewą stronę, otwierają się też pod wiatr, ale w prawą :P Jeśli ktoś pobierał mojego Falconera Police (czyli nic innego jak Falconer Taxi z podmianą tekstur) i chciał wsiąść z tyłu to wiadomo - ta sama bajka :D Jednak to był wóz policyjny, a my mówimy tutaj już o taksówce, a element ten jest bardzo ważny!
Muszę kombinować.
A i cieszę się, że tak dużo osób odezwało się w tym temacie :D
Co do moich umiejętności - nie modeluję zbytnio samochodów, choć czasami zdarza się tworzyć jakieś pojedyncze elementy uzupełniające całość ;)
Aha i to jest moja druga próba zrobienia taksówki - pierwsza jak wypaliła, widać... :D 2 lata temu to było, bo przez ten czas pykałem w Mafię II.
dodanie-loga-lost-heaven-taxi-i-dodanie-wozu-do-listy-aut-t3112.htmlA tu bardziej udane produkcje tutaj:
http://chomikuj.pl/GM123400/Mafia+dodatkiW przypadku Schuberta Extra Six Police Fordor chodziło o to, że po jednej stronie było odwrócone logo policji, więc przywróciłem je w ZModzie w normalnym porządku :D Tam pewnie też drzwi nie otwierają się okej, bo przecież Zmodeler
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...