Save do Mafii plz

Potrzeba mi Sava do mafii ale nie takiego zwykłego jak wszędzie można pobrać tylko takiego w którum miał bym dostęp do wszystkich misji. Wiem że łatwiej było by przejść ją jeszcze raz ale kiedy przeszedłem już ją po raz Bóg wie który i przez mody straciłem sava i szczerze nie mam ochoty przechodzić ją 2 razy w tym samym tygodniu plz. o wstawke
"Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją.."
Polecam ''sejwa'' z Ikarus Mod. Przynajmniej w wersji 1.0, jak z tym jest w 2.0 to nie wiem, był ''sejw'' ze wszystkich misji. ;-)
KaczoR napisał(a):
bug

Brak mi słów na takiego "mało inteligentnego" człowieka...

Poszukaj sobie w internecie pod hasłem Mafia Save 100% albo coś takiego...i naucz się ortografii kolego.
muore il bandito, la mafia vive
Proszę, mój stary save do Mafii:
http://www.mediafire.com/?5xrtfnzdy3n
Obrazek
Mnich napisał(a):
KaczoR napisał(a):
bug

Brak mi słów na takiego "mało inteligentnego" człowieka...

Poszukaj sobie w internecie pod hasłem Mafia Save 100% albo coś takiego...i naucz się ortografii kolego.

Wiesz dzięki za poprawienie błędu ale jeśli jesteś tak fajny i tak uważnie przeczytałeś tą wiadomość że znalazłeś błędy to powinieneś także zauważyć że chodzi mi o save ze wszystkimi misjami abym mógł wejść w poszczególną z nich a na necie pod hasłem Save mafia 100% niema tego o ci mi chodzi jeszcze raz dziękuje za wskazanie błędu postaram się go już nie zrobić
"Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją.."
KaczoR napisał(a):
chodzi mi o save ze wszystkimi misjami abym mógł wejść w poszczególną z nich a na necie pod hasłem Save mafia 100% niema tego o ci mi chodzi

Jakbyś dobrze poszukał to byś znalazł... Sory za OT. ;-)
Zdzichu napisał(a):
Proszę, mój stary save do Mafii:
http://www.mediafire.com/?5xrtfnzdy3n

Super właśnie o to mi chodziło dzięki :mrgreen: