Sarah z Mafii Beta

Witam,
Nie widzałem żeby na forum ktoś to już napisał.
W misji Czysta Gra po wyścigu, gdy jesteśmy w Barze i rozmawiamy z Salierim który radzi nam jechać do Lucasa widzimy Sarah która pomaga Luigiemu w sprzątaniu baru, ale to nie jest jakaś zwykła Sarah tylko z wersji Beta (na Mafia Town jest w dziale Mafia Pre-Relase, można zobaczyć wygląd Sarah z Bety).
Pozdrawiam, jeśli jest zainteresowany mogę dać screeny.
przeszedłem jeszcze raz wyścig i była normalna Sarah... (mam wersję z kolekcji klasyki)

daj może lepiej te screeny ;p
Ok, jak będę miał czas to zapodam.
O co chodzi pisze, że ,,Rozszerzenie bmp jest zablokowane"
Zmień rozszerzenie obrazka na .jpg
Wyślij na jakiś serwis hostujący pliki graficzne, np. tinypic.com, imageshack.pl, fotosik.pl i daj do niego link.
Ok, spróbuje i mam jeszcze jedną ciekawostkę. ;-)

Zmień rozszerzenie obrazka na .jpg

Czyli co mam zrobić? Gdzie wejść żeby to zrobić? Korzystam z programu Fraps, a on może robić tylko zdjęcia GMP, da się nawet na gif,jpg,pga i rozbić filmiki nawet dwie godziny jak się zarejestruje, ale po co żeby dla kilku screenów i posklejania 30 sekundowych filmików które robię płacic około 40$.

Chyba jest jakiś inny sposób. ;-)
Edytuj ten obrazek za pomocą Painta, a następnie zapisz go, dzięki niemu, w formacie JPG ;)
Don Salieri napisał(a):
Witam,
Nie widzałem żeby na forum ktoś to już napisał.
W misji Czysta Gra po wyścigu, gdy jesteśmy w Barze i rozmawiamy z Salierim który radzi nam jechać do Lucasa widzimy Sarah która pomaga Luigiemu w sprzątaniu baru, ale to nie jest jakaś zwykła Sarah tylko z wersji Beta (na Mafia Town jest w dziale Mafia Pre-Relase, można zobaczyć wygląd Sarah z Bety).
Pozdrawiam, jeśli jest zainteresowany mogę dać screeny.

Dziwne...pewnie podmieniałeś pliki, bo w finalnej wersji nie jest to możliwe.
muore il bandito, la mafia vive
JEST MOŻLIWE!

MOŻE WYDAJE SIĘ TO DZIWNE ALE TOMMY MA W MOJEJ WERSJI GRY NIEBIESKIE OCZY TAK JAK W BECIE! :shock: :shock: :shock:

Dodam tylko, że mam aktualnie zainstalowaną grę którą wydał Play.

Jak zrobie coś z tymi zdjęciami z modelem Tommego i Sarah to dam w końcu te screeny.

Nie kłamie nie wiem czy to Bug czy coś mi się w grze po________ło!

U mnie jest taki model Sarah:
Don Salieri napisał(a):
JEST MOŻLIWE!

MOŻE WYDAJE SIĘ TO DZIWNE ALE TOMMY MA W MOJEJ WERSJI GRY NIEBIESKIE OCZY TAK JAK W BECIE! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dodam tylko, że mam aktualnie zainstalowaną grę którą wydał Play.

Jak zrobie coś z tymi zdjęciami z modelem Tommego i Sarah to dam w końcu te screeny.

Nie kłamie nie wiem czy to Bug czy coś mi się w grze po________ło!

U mnie jest taki model Sarah:

Po pierwsze : opanuj capslocka
Po drugi : nie można było dodać więcej emotek??
Po trzecie : to dziwne, że posiadasz wersję beta, skoro takową posiadali jedynie twórcy(została zmodyfikowana do wersji finalnej)
Po czwarte : jeśli nie zapodasz screenów to ci nie uwierze...
muore il bandito, la mafia vive
Dobra, spróbuje zamienić GMP na JPG, chociaż próbowałem i grzebałem w Paintcie cały czas.

A Mafii Beta napewno nie mam tylko Sarah i Tommy są jacyś dziwni.

Dodane:
A jak się zamienia BMP na JPG? Potrzebuje jakiejś dokładnej instrukcji.
Potrzebujesz dokładnej instrukcji? Włóż ten plik na http://tinypic.com i podaj do niego link.
Don Salieri, rozczarowałeś mnie :roll: Jak można nie wiedzieć, jak się kompresuje plik z BMP na JPG ?
Wystarczy włączasz painta, wklejasz tam te zdjęcie, naciskasz ''Zapisz Jako...'' i zapisujesz jako typ *JPG. :lol:
Obrazek
Przepraszam, proszę o wyrozumiałośc.

Jak tylko uda mi się to zrobić to zapodam bez niepotrzebnych pytań. :-)