Rozdzial 7 -bug ;/

otóz mam takiego buga wychodze z wiezienia i mam sie spotkac z Jeo. ale jak chce ukrasc auto to mnie wywala z gry typu "Mafia II.exe Przestal Normalnie dzialac" i nie wiem co robic próbowalem odstąpic od kompa zeby odpoczol , zmienialem grafike i nic pomocy!! :-( :-(
Normalnego cracka ściągnij...
Ściągnij Mat34fia_II_Cr45ack_V3. Na tym mi wszystko dobrze działa poza tym, że niestety nie można zminimalizować gry. Na tych od SKIDROW źle chodzi.
Polecam kupno oryginała

Widzę , że na tym forum , nie karci się piratów. Szkoda.
Po co mi oryginal jak mogę sobie sciągnac z sieci za darmo ??
Czemu mamy karcić, skoro od czegoś są warezy. Nie oszukujmy się, ale zapewne każdy z nas coś ściąga np. filmy.
Co do Mafii, to akurat oryginalną kupiłem, 100 zł przeznaczyć na dobrą grę to nic wielkiego, w końcu nad czymś się natrudzili, by w ogóle wyszła, także są plusy i minusy.
Co do problemu, to spróbuj re-install, mi pomógł, ponieważ miałem problem z aplikacją w 4 rozdziale.
Okazalibyście trochę szacunku , dla twórców , w końcu ich okradacie .
Idiotyczne jest myślenie, że jak można to trzeba. Samochód też możesz ukraść i co robisz to ?
Ludzie piracą bo nie ponoszą za to żadnych konsekwencji . Nie chcę tu robić za jakiegoś moderatora, ale za każde pytanie o cracka , kończyło by się przynajmniej warnem o ile nie banem.