Romans z policją przez 10 minut

Mam problem. A właściwie to pytanie. Czy muszę być na poziomie "wanted" i przeczekać 10 minut by mi wpadło trophy w wersji na PS3 ? Czy muszę mieć te gwiazdki i policja mnie musi cały czas gonić ?

Zrobił ktoś już tego achievmenta/trophy ?
Live or die - make your choice...
Ja teraz próbuje i wydaje mi sie ,że policja musi Cię gonić przez 10min i musisz przetrzymać i dopiero dostajesz achievement. ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Chyba to jest tak, że musisz mieć przez 10 minut status z rewolwerem / thompsonem - policja chce Cię zabić. Najlepiej jest się ukryć za ustawionym w poprzek samochodem w ślepej uliczce, kupić sporo amunicji i eliminować po kolei kolejnych policjantów.
Dobrym sposobem jest też 10 minutowa przejażdżka furgonetką opancerzoną przez miasto i rozbijanie się o policję to chyba najprostszy sposób bo najtrudniejsze w tym wyzwaniu nie jest samo przetrwanie tylko utrzymanie policji przez te 10 minut bo zbyt łatwo się oni gubią
Hmm, może to nie będzie związane z tematem, ale nie będę już zakładał nowego. Wiem, że żeby zdobyć osiągnięcie, trzeba z Leo wyjść z domu, spuszczając się po pościeli. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, bądź pokazać filmik, w którym pokoju mam to zrobić ?
Michael_ napisał(a):
Hmm, może to nie będzie związane z tematem, ale nie będę już zakładał nowego. Wiem, że żeby zdobyć osiągnięcie, trzeba z Leo wyjść z domu, spuszczając się po pościeli. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, bądź pokazać filmik, w którym pokoju mam to zrobić ?

Jak masz pomieszczenie, w którym jest biuro Leo to masz za nimi drzwi, za tymi drzwiami jest ten kubeł z kołdrą, czy tam pościelą.
Live or die - make your choice...
Juz zdobylem ten achievement i trzeba miec znaczek thompsona i wtedy trzeba wytrzymac 10min i juz :-P
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .