RHAM 3.0 - objaśnienie z polskiego na nasze

Obrazek
http://zamow-reklame.xaa.pl/hosting_gra ... mmafia.JPG

Robię malucha 'fiata126p' na modelu taksówki i chce go trochę osłabić bo maluch nie jest taki silny ;D I nie mam pojęcia jak ustawiać te wartości. Jakieś propozycje?
Najprostszym sposobem jest zajrzeć tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Fiat_126
Jednak wszystkiego raczej tam nie znajdziesz. Proponuje poszukać w necie.
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha
Nie zrozumiałeś mnie. Ja mniej więcej znam szczegóły techniczne malucha ale nie wiem jakie wartości wpisywać do tego programu RHAM.

moje gg: 4375289 (jak by co) :P
Chodzi o to, że program jest spolszczony przez amatora i nazwy tych wartości są dziwne. Ja sam się nie znam na tym.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
dokładnie, dlatego potrzebuje pomocy
Próbowałeś szukać odpowiedzi w internecie? Proponował bym tam sprawdzić ale też postaram się ci pomóc w miarę moich możliwości.
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha
Przepraszam wszystkich wyżej ode mnie, że piszę kolejny post ale to może pomóc Pawlak093.

Masz tu link do starej strony w archiwum, może dobrze to wykorzystasz.

rham-3-0-pl-badz-en-ma-ktos-t762.html
Obrazek
Madara Uchiha
Tam nic takiego nie ma co mi pomoże.
No to ja już nie wiem co możesz zrobić. Na tym poziomie moje pomysły się wyczerpały. Sorry.

Masz już 2 ostrzeżenia, chciałem być pobłażliwy, ale nic z tego, walnąłeś takiego kombosa, że nie da się obok tego przejść obojętnie. Najpierw w pierwszym poście popisujesz się bezużyteczną radą (poszukaj odpowiedzi w internecie), do tego zaraz walisz double posta, zamiast edytować poprzedniego. Jakby tego było mało to w kolejnym poście piszesz, że nie masz więcej pomysłów na pomoc. Sorry, ale tyle złamań regulaminu nie może się skończyć niczym innym jak tylko ostrzeżeniem.

Ostrzeżenie +1 - niv
Obrazek
Madara Uchiha
Ktoś z forum już mi trochę pomógł na gg, ale nie wszystko idzie zgodnie z moimi planami (być może nigdy nie pójdzie bo to tylko gra :P ).
Pojawił się mały problem z tym, że auto mocno hamuje po puszczeniu gazu :P
EDYTOWAŁEM 1szy post z nowymi ustawieniami
Pomoże ktoś ze zbyt szybką utratą prędkości samochodu?