Return of Sergio Salieri

Nie wiem czy można to nazwać modem, ale napewno jest to jakaś modyfikacja :-) Otóż jakiś czas temu wpadłem na pomysł dodania pewnej postaci do wątku głównego. Jak się pewnie domyślacie (z tytułu), będzie to Sergio Salieri. Dlaczego Salieri??? Bo w fazie początkowej gry możliwe, że był to Morello.
Ten pan, który pojawił się na tapecie wraz z Paulie'm oraz Tommy'm, to właśnie Sergio Salieri :-)
Obrazek

Będzie nam pomagał w kilku misjach, dzięki czemu nie stracimy za dużo amunicji :mrgreen: Nie wiem czy nie dodać również tej postaci do trybu Freeride i Freeride Extreme. Jednak, że narazie pracuje nad trybem fabularnym, to będę miał czas do namysłu.
muore il bandito, la mafia vive
Pomysł dobry tylko mogłeś go nazwać inaczej, wątpię żeby do był Morello, także zmieniłbym imię na oryginalne. Gościu przydałby się na lotnisku, w omercie, albo w porcie w szczęściarzu.
Imie jak imie...miał występować w wersji Beta jako Sergio(a przynajmniej tak twierdzi większość fanów), to dlaczego tutaj miałby nazywać się inaczej :-) No właśnie umieściłem go już w misji Omerta...jeszcze popracuję nad szczęściarzem :-) Możecie zgłaszać propozycje gdzie chcielibyście go zobaczyć, właśnie tak jak Acozz :-)

O lol przez to wasze ''szybkie forum'' walnąłem double-posta
a kiedy wyjdzie ten mod :?:
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Narazie odłożyłem go na bok :-| Musiałem usunąć Mafię ale wszystkie zmienione pliki mam zapisane na dysku.
Nie wiem czy kontynuować pracę...
mógłbyś chociaż udostępnić chociaż przerobiona Omertę... :-)
Blitzkrieg1410 napisał(a):

Omerta to jedna z misji, w której dodatkowy bohater robi to co nie trzeba.
Tzn. zabija wszystkich wrogów(spoko), ale goni również Franka, i jego równiez zabija(źle).
Jeśli miałbym kontynuować pracę, to z omerty bym zrezygnował.
Mnich napisał(a):

Omerta to jedna z misji, w której dodatkowy bohater robi to co nie trzeba.
Tzn. zabija wszystkich wrogów(spoko), ale goni również Franka, i jego równiez zabija(źle).
Jeśli miałbym kontynuować pracę, to z omerty bym zrezygnował.

hm... myślę, że najbardziej przydałby się w szczęściarzu w porcie
można też by dodać policjanta, który pomógł by nam z sarą ;-)
Myślałem również nad tą misją. Jednak nie miałem zamiaru dodawać tam policjanta, lecz wiesz kogo ;-)
Mnich napisał(a):
Myślałem również nad tą misją. Jednak nie miałem zamiaru dodawać tam policjanta, lecz wiesz kogo ;-)

Sam Wiesz Kto... hm, to zajeżdża Potterem...

Wybacz ale nie rozumiem...
Mnich napisał(a):

Wybacz ale nie rozumiem...

W Harrym Poterze wszyscy bali się Lorda Voldemorta tak bardzo, że nawet bali się wymówić jego imię.
Zamiast Lord Voldemord mówili Sam Wiesz Kto. I to takie skojarzenie było. :-P
Mnich nie czyta i nie ogląda takich głupot jak Harry Potter ;PP

Ja czekam na tego moda. I nie kończ w środku pracy. Bo żeś mnie już zmusił (ale jest w tym tetż moja chęć ;)) do czekania na koniec ;)
Obrazek
don_kuba napisał(a):
Mnich nie czyta i nie ogląda takich głupot jak Harry Potter ;PP

Ja czekam na tego moda. I nie kończ w środku pracy. Bo żeś mnie już zmusił (ale jest w tym tetż moja chęć ;)) do czekania na koniec ;)

To prawda, nie oglądam tych głupot :-P

Dzięki don...postaram się skończyć i jutro istaluje Mafie :mrgreen:
ty no nieźły pomysł z tym modem jak by był w jeżdzie ekstremalnej i swobodnej było by super :-)
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT