II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Nie wiem czy można to nazwać modem, ale napewno jest to jakaś modyfikacja Otóż jakiś czas temu wpadłem na pomysł dodania pewnej postaci do wątku głównego. Jak się pewnie domyślacie (z tytułu), będzie to Sergio Salieri. Dlaczego Salieri??? Bo w fazie początkowej gry możliwe, że był to Morello.
Ten pan, który pojawił się na tapecie wraz z Paulie'm oraz Tommy'm, to właśnie Sergio Salieri
Będzie nam pomagał w kilku misjach, dzięki czemu nie stracimy za dużo amunicji Nie wiem czy nie dodać również tej postaci do trybu Freeride i Freeride Extreme. Jednak, że narazie pracuje nad trybem fabularnym, to będę miał czas do namysłu.
Ten pan, który pojawił się na tapecie wraz z Paulie'm oraz Tommy'm, to właśnie Sergio Salieri
Będzie nam pomagał w kilku misjach, dzięki czemu nie stracimy za dużo amunicji Nie wiem czy nie dodać również tej postaci do trybu Freeride i Freeride Extreme. Jednak, że narazie pracuje nad trybem fabularnym, to będę miał czas do namysłu.
muore il bandito, la mafia vive