real drivwr 1.21

znalazłem ciekawy mod
http://www.cbskut.vgh.pl/news.php?readmore=164
czy ktoś go kiedyś testował lub go ma? Jestem ciekawy czy ten mod dodaje jakieś nowe modele samochodów, czy zachowuje stare i umożliwia im otwieranie bagażnika itp. Zależało by mi na tym żeby były tylko te samochody co są w grze oryginalnie. I jeszcze na czym polega jego działanie i uruchamianie.
Obrazek
Ja go używam, ale to jest trochę inna wersja, bo ten mój nie pozwala na otwarcie bagażnika i maski. Pozwala natomiast włączać kierunkowskazy, odtwarzacz muzyczny oraz syrenę policji (syrena tylko w Schubertach Six Extra). Nie dodaje żadnych nowych samochodów. Jak uruchomić - przeczytaj poradnik-jak-wlaczyc-syrene-policyjna-t3161.html

edit// W paczce na megaupload jest nowy dźwięk syreny, policyjny Citroen oraz pliki DNC potrzebne do działania moda.
a może zna ktoś samochód, który otwierałby maskę i bagażnik i żeby nie dodawał innych samochodów niż te pierwotne
Obrazek
Ten plik z megaupload NIE dodaje samochodu - sam musisz skopiować odpowiednie pliki. On tylko dodaje real driver mod. Jeśli chcesz mieć wersję o której mówisz, zajrzyj TUTAJ

Mam nadzieję, że o to chodzi.