Real Drive 2

Witam jestem tu nowy.
Chciałbym się do wiedzieć jak zainstalować real drive 2 do mafia v1.2 pl i gdzie są te niewiem czy potrzebne bo szukałem na niektórych forach pliki .dnc. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc mi w tym problemie.
Przeczytaj plik readme.txt, który na pewno znajduje się w paczce z modem.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
No oto właśnie chodzi że są foldery takie jak: anims,MAPS,missions,MODELS,SOUNDS,TABLES. Nie ma żadnego pliku readme.txt ani plików .dnc.
A przepraszam te foldery co podałem są z niejakiego modu City Bars Mod i RD2.
Pobrałem Real Drive 2 z http://mafia.scorpions.cz/mafia/downloa ... driver-2-0
Jest tam plik readme.txt ale nie ma plików .dnc.
Jezusicku ;___;

Plik readme jak sama nazwa sugeruje służy do tego, żeby go przeczytać. Tam na pewno jest instrukcja wypakowania modu.
A co do folderów to wypakuj je do głównego katalogu gry.
Po przetłumaczeniu readme.txt o instalacji pisze tylko,
Instalacja :
Rozpakuj do folderu mafii i uruchomić RealDriver2.0.exe instalatora.
Zrobiłem tak jak jest napisane i nie działa doczytałem się na forach żę plik RealDriver2.0.exe i z nim foldery trzeba skopiować do folderu
missions i się włączy bez błędu o jakimś tables\version.txt ale po włączeniu gry swobodna jazda funkcje moda nie działają.
Foldery anims,MAPS,missions,MODELS,SOUNDS,TABLES muszą być w głównym katalogu z grą. Inaczej Mafia ich nie wykryje.
Czy Real Drive 2 działa na starych autach?Czy muszę mieć jakieś inne modele aut typu Modern Mod itp.?
Bo podmieniłem foldery w głównym folderze Mafia i nie się nie dzieje oprócz wolniej się ładuje swobodna jazda.