Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Quiz na temat Mafii

Mała rada - Zastanów się co piszesz na SB i na forum, bo naprawdę nie zagościsz tu długo z takim podejściem.

Obrazek
Bombersi noszą m.in. brązowo żółte bluzy. Jeden z nich miał Schuberta 38 a inny Waltera Coupé.
Bombersi zamieszkują slumsowate dzielnice Sand Island i Hunters Point.
I co, zatkało kakao?
Obrazek
Dobrze,widzę że pamiętasz nazwy aut.
https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRFMb-rexCW5gmz1TKZ__Eq3rYd10CaTOQrCkc_ON3EI22Omi8CKg
Ponownie wstawiam pytanie na które nie było odpowiedzi. Nie ma co się krzywić, że to trudne - bo wcale nie jest. Trochę dobrej woli i mniej lenistwa nie zaszkodzi w tej grze.

Co pili Don Salieri i Tommy u Pepego?
Jakiego trunku Pepe nie zdążył podać Salieriemu?
Wystarczy słuchać i spojrzeć tam gdzie trzeba w cutscence :P
Obrazek
Dooobrze! Uratowałaś honor MT i pokazałaś leniwcom, że takie pytania są normalne w tej grze.
Proszę, Twoja kolej :mrgreen:
Obrazek
US Rifle M1903 Springfield
Nie może być! O_o
Mosin Nagant jest normalnie dostępny chyba...
Obrazek
No jednak Mosin Nagant a byłem święcie przekonany, że był dostępny :-F
Oddaję Ci Kasiu.
Obrazek
Hę,hę,hę :mrgreen:
To ja zadam.

U kogo pracował Salerii razem z Morello?(Przed zostaniem Donem)
W rodzinie Peppeone(mam nadzieje że dobrze to napisałem)
Salieri i Morello pracowali dla Dona Peppone.
muore il bandito, la mafia vive
Dobrze,zadajesz(Jeśli jest dobra odpowiedź to też trza czekać aż się ją zatwierdzi?)
klocuch12 napisał(a):
Tak żeby cię wkurzyć.(2 dni mineły)
W jakich kolorach noszą bluzy bombersi,jakim samochodem jeżdził jeden z nich,w jakiej dzielnicy się osedlają?
Pytanie w twoim wydaniu. :-F

Klocuch, nie podoba mi się twoje zachowanie. Wyraźnie widać, że chcesz po prostu sprowokować kłótnię, albo jakąś wojnę na docinki. Takie zachowania nie są tutaj tolerowane. Regulamin MT jasno stwierdza, że:
Punkt IV; podpunkt 2 regulaminu MT napisał(a):
Za prowokowanie, obrażanie bądź ośmieszanie innych użytkowników bądź członków ekipy MafiaTown użytkownik otrzymuje ostrzeżenie.

Docierają do mnie również sygnały, że takim samym zachowaniem popisujesz się na SB. Zasady to zasady, myślę, że jeśli dostaniesz ostrzeżenie to trochę minie ci chęć do takich szczeniackich prowokacji. Ostrzeżenie +1.

Radzę ci zacząć zachowywać się normalnie, bo nikt tu nie jest do ciebie nieprzychylnie nastawiony - sam starasz się, by wszyscy zaczęli cię traktować jak gówniarza. Tak więc zastanów się.

Howgh.
W misji "Molotov Party", Vincenzo prosi nas abyśmy po misji oddali mu kij baseballowy, który użycza nam do oklepania karoserii kilku wozów należących do gangsterów Morello'a. A więc dlaczego musimy zwrócić kij?
Ponieważ bejsbol należy do jego siostrzeńca.
Obrazek
Zgadza się.
Mnichu (albo kto inny :-P), powiedz mi ile suk przyjeżdża na lotnisko kiedy wracasz się do wejścia po bilety rodziny Collettich?