Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Quiz na temat Mafii

AdiX napisał(a):
Co powiedział Paulie podczas misji "Lepiej do tego przywyknij" po wejściu przez brame?

Remember Tom, don't shot!
Hej kolego! (Paulie gwiżdże) Don Salieri przesyła wam pozdrowienia :mrgreen: :mrgreen:
Krystian napisał(a):
AdiX napisał(a):
Co powiedział Paulie podczas misji "Lepiej do tego przywyknij" po wejściu przez brame?

Remember Tom, don't shot!

Powiedział to przed wejściem :P

??? dobrze, zadajesz ;)
MAFIA II
Czekam na premierę...
No to proszę opisać jak zdobyć Silvera Fletchera (czy jak to się pisze)
W misji odwiedziny u bogaczy po kradziezy tych dokumentow nalezy poprosic naszego kolege ktory "otworzy kazdy sejf w Ameryce" aby otworzyl takze Silver Flethera,przy okazji mozna sie nauczyc jak go otworzyc

drugim sposobem jest wziecie auta z lotniska w czasie misji smietanka na kawie(niestety tutaj nalezy miec to zakonczenie z lotniskiem inaczej klapa :-| )

PS:jesli dobrze jest to oddaje:)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
W misji Odwiedziny u bogaczy trzeba odpowiednio zabijac strażników (najlepiej tylko tego po lewej) to wtedy prokurator nie zauważy tego zabitego straznika i tym samym sposobem nie ucieknie swoją gablotą.
A o tym w Śmietanka na kawie to nawet nie wiedziałem o tym, bo ja nie umiałem zniszczyć samolotu.
Może ktoś inny powie czy zaliczyć czy nie :?:
no dobrze powiedział :P jeszcze można dostać u Lucasa :P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Dostać u Lucasa?Jak? :-o
Jak mamy misje ukraśc Lassitera Appolyon (chyba tak się pisze). Obok właśnie on stoji.
Aha.Zadaj ktoś pytanie!Pusto się tu robi.
w Jakich kolorze można spotkać Guardiana?
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
którego?Bo są 3.
każdego :P

Adam Miałczyński, Adaś.
Czarnego, bężowego i brunatnego chyba?(czarny mamy w misji szczęściarz.
szczęściarz i Creme de la Creme. :P Ale poprawnie zadajesz.:P

Adam Miałczyński, Adaś.