Pytanie z Alive Mod Evolution 18

Witam wszystkich, ściagnałem sobie tego moda Alive Mod 16, dorzuciłem na niego Alive Mod Evolution 18 i mam pytanie. Grając w FR small town, nie daleko Little Italy można spotkać mafiosów z thompsonami. Próbowałem go rozjechać, wystrzelałem cały magazynek i nic, on dalej żyje. Jak go załatwić? Mam nadzieje, że ktoś już bawił się tym modem. Da sie go wogóle zabić? Mam drugie pytanie dotyczące tego moda. Dalej FR small town. udaję się do Salieriego, rozmawiam z nim, on każe mi wziaść auto. Jadę nim we wskazane miejsce. Tam czeka Lucas, i kilku kolesi, z którymi mam się ściagać. Dojeżdzam we wskazane miejsce przed nimi, a tam gangster, którego nie mogę zabić. WTF? Jeżeli ktoś się bawił tym modem i wie co z tym fantem zrobić niech napisze :) pozdro 4 All
Niestety w modach z serii Alive większość postaci jest nieśmiertelna. Da się je zabić ale to wymaga trochę pracy. Każda postać (nawet z nieograniczoną ilością życia) ginie od bliskiego strzału obrzynem lub strzelbą. Druga metoda to użycie jakiegoś gadżetu z budki telefonicznej trzeba kombinować. Słyszałem że jest jedno ułatwienie do wyścigu. Podobno pod szpitalem w New Ark jest koleś którego można wynająć.
Dzięki, miałeś racje. Jak sie do niego pociągło do niego z lupary z bliskiej odległości od razu zginął. A co do wyścigu, pomocnik jest, chce pomóc ale mu nic nie wychodzi. Dzięki za pomoc.