Pytanie/Pomysł na moda

Witam, mam takie pytanie. Raczej taki mod nie wyszedł, ale może warto go zrobić ;) Myślę, że to dzień dwa roboty, ale co ja tam mogę się znać :-? Chodzi o własne mieszkanie w trybie freeride, np. takie małe mieszkanko w jakiejś kamienicy Little Italy :) Coś podobnego do domku w Polish Town :-P Myślę, że te 2 mody całkiem ładnie mogłyby współpracować ;-) Fajnie by było mieć takiego moda, urozmaicał by rozgrywkę :mrgreen: W mieszkaniu można by dać jakiś mały pokoik, z łóżkiem (możliwość zapisywania gry), szafą (tak ze 3 garnitury i strój taksówkarza) oraz radio z możliwością włączenia oraz wyłączenia. Taki wiecie skromny nie duży pokój, miło by było mieć w mieszkaniu poza tym pokoikiem 4m2 też jakiś aneks kuchenny z możliwością zjedzenia czegoś (odnowienie życia) Miło by się widziało to mieszkanie w jakiejś kamienicy niedaleko Salieri Baru :-> Nie wiem czy dało by radę coś takiego zrobić, jak będzie to czytał ktoś kto zajmuje się modowaniem (np. robertRobin88 - jestem twoim fanem :mrgreen:)to fajnie by było wiedzieć czy da radę coś takiego zrobić. Chodzi o małe mieszkanie w Little Italy z możliwość zapisywania gry, jedzenia, zmieniania ubrania, oraz słuchania radia. Jak by ktoś chciał się zabrać za takiego minimoda do freeride to mogę zrobić jakieś tekstury jak będzie trzeba ;-)
Pozdrawiam, czekam na waszą opinie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Kiedyś miałem mod , który polegał na czymś podobnym. Miało się możliwość zapisywania stanu gry w sklepie Żółtego Pete'a
(Było łóżko i inne podobne mebelki) , a po zapisie gdy zaczynało się grę z dniem to robiła noc i na odwrót. Do tego dochodziło zmiana ubrania. NIESTETY , niestety nie pamiętam skąd ściągnołem tego moda i jak się nazywał. Najlepiej samemu zabrać się / spróbować pobawić w " te klocki " :-?
Obrazek
Miałem tego moda nie raz, mi chodzi głównie o czyste mieszkanie z widokiem na Little Italy, takie klimatyczne :mrgreen: Najbardziej mnie ciekawi co robertRobin88 o tym sądzi, głównie na jego opinie czekam ;-)
Obrazek
Miałeś takiego moda?? Dawaj linka :D
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Jeśli chodzi o tego z mieszkaniem w sklepie Żółtego Pite to miałem go z rok temu :-P Wiem, że jak pobierzesz moda "60's" to wyciągasz sam folder "Missions" i masz tego moda, bo te mody są połączone :-> Mi głównie zależy na funkcjonalnym mieszkaniu w Little Italy, niestety City Bars Mod mi nie zbyt odpowiada, bo wszystko jest w nim "martwe".
Obrazek