Witam, mam takie pytanie. Raczej taki mod nie wyszedł, ale może warto go zrobić ;) Myślę, że to dzień dwa roboty, ale co ja tam mogę się znać
Chodzi o własne mieszkanie w trybie freeride, np. takie małe mieszkanko w jakiejś kamienicy Little Italy :) Coś podobnego do domku w Polish Town
Myślę, że te 2 mody całkiem ładnie mogłyby współpracować
Fajnie by było mieć takiego moda, urozmaicał by rozgrywkę
W mieszkaniu można by dać jakiś mały pokoik, z łóżkiem (możliwość zapisywania gry), szafą (tak ze 3 garnitury i strój taksówkarza) oraz radio z możliwością włączenia oraz wyłączenia. Taki wiecie skromny nie duży pokój, miło by było mieć w mieszkaniu poza tym pokoikiem 4m2 też jakiś aneks kuchenny z możliwością zjedzenia czegoś (odnowienie życia) Miło by się widziało to mieszkanie w jakiejś kamienicy niedaleko Salieri Baru
Nie wiem czy dało by radę coś takiego zrobić, jak będzie to czytał ktoś kto zajmuje się modowaniem (np. robertRobin88 - jestem twoim fanem
)to fajnie by było wiedzieć czy da radę coś takiego zrobić. Chodzi o małe mieszkanie w Little Italy z możliwość zapisywania gry, jedzenia, zmieniania ubrania, oraz słuchania radia. Jak by ktoś chciał się zabrać za takiego minimoda do freeride to mogę zrobić jakieś tekstury jak będzie trzeba 
Pozdrawiam, czekam na waszą opinie.

Pozdrawiam, czekam na waszą opinie.