Pytanie o DLC

Witam mam pytanie,czy DLC do mafii 2 będzie w wersji pudełkowej czy do ścięgnięcia z neta?
DLC czyli Downloadable content. Czyli raczej tylko i wyłącznie przez neta. (z tym, że twórcy mogą dodawać DLC, bądź kody do nich w kolejnych wydaniach gry po pewnym czasie).
Żeby uciąć wszelkie dywagacje na temat legalnego zakupu DLC poprzez steama napiszę jak to się odbywa.
Gdy jest jakiś dostępny pojawia się w zakładce DLC we właściwościach danej gry na platformie Steam, aby móc go kupić należy mieć konto na pay pal ( ja z tego korzystam, są jeszcze inne możliwości płatności ale nie próbowałem ich). Po wybraniu interesującego nas DLC. Steam przenosi nas do strony z formularzami do wypełnienia (pierdoły typu miejsce zamieszkania itp.) Po wypełnieniu tych formularzy wybieramy formę płatności i jeżeli masz środki na pay pal przelew zostaje wykonany i w tym momencie możesz się cieszyć bądź wkurzać z zakupu.
A jest chociaż cień szansy na DLC pudełkowe bo mam mafie 2 na x360
piterrdell napisał(a):

No to kupujesz punkty MS i kupujesz grę przez Xbox Live...
Live or die - make your choice...
piterrdell napisał(a):

NIE!!! Na xboxa tez mozna kupić grę za kaase, tak jak opisal koelga wyżej. Masz konsole i nic o niej nie wiesz...gratuluję.
samo rozwinięcie skrótu słowa DLC (Downloadable Content) mówi, że nie ma szans na wersję pudełkową.
Niekoniecznie - DLC do GtaIV jak się nie mylę były w wersji pudełkowej.
Tyle, że GTA IV już miało dwa DLC i to spore. Wyszło to jeszcze dodatkowo po roku od premiery czy nawet więcej od pierwszego DLC. Więc, żeby wyszło pudełkowe DLC to musi się tego jeszcze nazbierać. :)
eldorado2009 napisał(a):
Niekoniecznie - DLC do GtaIV jak się nie mylę były w wersji pudełkowej.

Tylko, że to nioe było DLC, tylko dodatek, a to co innego.
Można wiele powiedzieć o R*, że nie umie optymalizacji na PC itp, ale na pewno nie to, że zarabia na tych śmiesznych DLC, bo tak naprawdę to są PRAWDZIWE DODATKI, a nie jakieś gówienka typu ładna sukienka + buty w parze.Zobaczymy jeszcze jak będzie w gta 5 :P
DLC dodają ce ciuchy i auta były bezpłatne. Najlepsze będzie DLC do call of duty black ops. Nasz wojak dostanie nowe ubranko;p
Marcines napisał(a):
Można wiele powiedzieć o R*, że nie umie optymalizacji na PC itp, ale na pewno nie to, że zarabia na tych śmiesznych DLC

Może dlatego, że R* w porównaniu z 2K to moloch i ma tyle kasy, że jedno DLC w tę czy w tę za darmo, to dla nich jak splunięcie (gwoli ścisłości: Epizody z Liberty City to nie DLC, ale samodzielne dodatki). Chociaż dalej nie wierzę, że 2K wypuszcza DLC płatnie, bo jest aż tak biedne. Po prostu sądzę, że wciąż im mało kasy.
Soldi mam konsole x360 od 6 dni i mam prawo nie wiedzieć :evil:
Na pewno nie bedzie w pudełku bedzie trzeba sciagnac z xbox live .Moze jak wyjdzie wiecej DLC to wrzuca to na plytke tak jak to bylo z ELFC.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .