Pytania i odpowiedzi

Witam postanowiłem stworzyć taki temat który będzie poświęcony pytaniami na które wszyscy będziemy odpowiadać.
Moje pytanie brzmi:
Kiedy mafia 2 może stanieć bo mój kuzyn chciał kupić na x360 :?: :?: :?:

Bez wykrzykników proszę - M.
Boże... Zdaje mi się że za 2 miesiące, 4dni i 3 godziny.
Obrazek
hmmm kiedy może stanieć?
nie wiem ja ceny nie ustalam

ja mam inne pytanie:
Czy jest gdzieś dodatek JV tak zapakowany że zajmuje tylko 1mb
Jezu chciałem pomóc kuzynowi :evil:
Cena Mafii II powinna wkrótce lecieć w dół, ponieważ nie sprzedała się tak rewelacyjnie (podobno sprzedany nakład osiągnął połowę sprzedaży Batmana: AA). Niestety, ale ceny gier konsolowych mają to do siebie, że lubią przez dłuższy okres utrzymywać się na wysokim poziomie. Może więc warto rozejrzeć się za jakąś używką. Nie wiem jaki Twój kuzyn ma budżet, ale najtańsza oferta jaką znalazłem to 180 zł TUTAJ.
Rozumiem i przepraszam za moją ostrą reakcję, ale no jakoś nie przepadam za tego typu pytaniami. O obniżce cen decyduje masa czynników. Ale muszę cię zmartwić, że nawet jeśli stanieje, to o 30 zł nie więcej.
Obrazek
Za miesiac gora dwa stanieje nawet do 120zl Mafia 2 .Tak samo bylo ze Splinter Cellem Conviction
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Na konsole czy na PC :?:
A co z pytaniem dla mafia 573!!
Niestety ja nie umiem mu odp.

Skoro nie umiesz mu pomóc - dlaczego napisałeś tego posta?
Ostrzeżenie +1 - M.
bo to jest temat żeby każdy mógł odpowiadać.
I za co jest to ostrzeżenie :?:

Post nic nie wnoszący do tematu - M.
Ostrzeżenie +1 = ban do 13 grudnia 2010
Kolego chodzilo mi o xboxa360 Mafia 2 moze po dwoch miesiacach juz staniec do 120-130zl ,a pozatym chyba za rewelacyjnie ona sie nie sprzedaje.Wiec tylko czekac i brac jak stanieje ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
raczej szybko nie stanieje bo od premiery jest na pierwszym miescu jesli chodzi o sprzedaz e Angli
Czytałem że w Mafii 2 będzie siłownia i da się tam nauczyć nowych ciosów i ćwiczyć.
To prawda a jeśli tak jak to wygląda??
Nie cytuj posta wyżej - M.

Obrazek