PSP

Witam.
Otóż zamierzam kupić sobie PSP.Nie wiem,czy kupię ale wole się przed kupnem upewnić.Prosiłbm o opinie na temat PSP,która wersja lepsza itp. Czytałem w necie,niby wszystko OK ale wole się jeszcze tutaj zapytać :mrgreen:
C
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Ludzie na mieście mówią, że pierwsza wersja PSP jest o niebo lepsza od PSP Go. I ja też bym się tego trzymał, ta druga wersja jakaś taka nie teges.
Obrazek
Ja mam pierwszą wersję PSP (1004).
I powiem tak, jak najbardziej polecam, bardzo dobrze gra mi się na tej konsolce, jest dużo dobrych gier, a wyświetlacz - cudeńko :-)
Nie kupuj PSP Go! nikt tego nie poleca i uważane jest za porażkę :-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Osobiście nie opierałbym się o opinie innych, tylko spojrzał na obie konsolki z perspektywy swojej osoby. Jeżeli chciałbyś fizycznie obcować z grą niezbędny do tego będzie Ci napęd UMD, który został usunięty z nowszej wersji PSP. Jeśli jednak będziesz korzystał jedynie z usługi PlayStation Store napęd ten będzie dla ciebie niepotrzebnym bublem a zamiast niego otrzymasz od Sony 16 Gigabajtowy dysk na którym upchasz całkiem pokaźną kolekcje gier. Sam design to tylko kwestia gustu ;-)
Ale jest jeszcze jeden bardzo duży problem z PSP Go! - nie da się go przerobić, a znając życie to Shizone tak jak prawie wszyscy nie będzie chciał bulić ponad 100 zł za grę.
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
Paziu,jeśli chodzi ci o to że będe gry ściągał,to nie mam zamiaru tego robić.A co do PSP Go,to czytałem recenzje w CD-Action i ogólny bubel.Zdecydowałbym się raczej na zwykłe PSP.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Shizone napisał(a):
Paziu,jeśli chodzi ci o to że będe gry ściągał,to nie mam zamiaru tego robić.

:shock:

Zaskoczyłeś mnie :-P
Najlepsze jest pierwsze psp. Ten Go to szajz jakich mało. Nie wygodne przyciski, ekran od którego wszystko się odbija, po prostu porażka.
Kiedyś, jak pojechałem sobie do Anglii, zobaczyłem kolorowe PSP - były niebieskie, zielone, żółte, czerwone i jakieś tam. Ja wtedy wybrałem sobie niebieską. To było 4 lata temu i już po niej. Bóg tak chciał ;-)
Obrazek