Witam. Otóż zamierzam kupić sobie PSP.Nie wiem,czy kupię ale wole się przed kupnem upewnić.Prosiłbm o opinie na temat PSP,która wersja lepsza itp. Czytałem w necie,niby wszystko OK ale wole się jeszcze tutaj zapytać C
Ave Metal! Jestem Ateistą! Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na AQQ
Ja mam pierwszą wersję PSP (1004). I powiem tak, jak najbardziej polecam, bardzo dobrze gra mi się na tej konsolce, jest dużo dobrych gier, a wyświetlacz - cudeńko Nie kupuj PSP Go! nikt tego nie poleca i uważane jest za porażkę
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Osobiście nie opierałbym się o opinie innych, tylko spojrzał na obie konsolki z perspektywy swojej osoby. Jeżeli chciałbyś fizycznie obcować z grą niezbędny do tego będzie Ci napęd UMD, który został usunięty z nowszej wersji PSP. Jeśli jednak będziesz korzystał jedynie z usługi PlayStation Store napęd ten będzie dla ciebie niepotrzebnym bublem a zamiast niego otrzymasz od Sony 16 Gigabajtowy dysk na którym upchasz całkiem pokaźną kolekcje gier. Sam design to tylko kwestia gustu
Ale jest jeszcze jeden bardzo duży problem z PSP Go! - nie da się go przerobić, a znając życie to Shizone tak jak prawie wszyscy nie będzie chciał bulić ponad 100 zł za grę.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Paziu,jeśli chodzi ci o to że będe gry ściągał,to nie mam zamiaru tego robić.A co do PSP Go,to czytałem recenzje w CD-Action i ogólny bubel.Zdecydowałbym się raczej na zwykłe PSP.
Ave Metal! Jestem Ateistą! Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na AQQ
Paziu,jeśli chodzi ci o to że będe gry ściągał,to nie mam zamiaru tego robić.
Zaskoczyłeś mnie
Kiedyś, jak pojechałem sobie do Anglii, zobaczyłem kolorowe PSP - były niebieskie, zielone, żółte, czerwone i jakieś tam. Ja wtedy wybrałem sobie niebieską. To było 4 lata temu i już po niej. Bóg tak chciał