Propozycje na nick

Chyba nikt na MT takiego czegoś jeszcze nie zrobił ale chcę zmienić ten kradziony nick (niektórzy wiedzą o co chodzi) na nowy ale nie mam pomysłu więc czy ktoś mógłby mi dać propozycje na nową nazwę :mrgreen: ?
Ale jesteś kreatywny...

Skoro ukradłeś koledze przezwisko (z czym się jeszcze nie spotkałem), to proponuję Thief albo po prostu Złodziej.
muore il bandito, la mafia vive
Nikt cię tu nie zna na tyle, żeby wymyślić jakiś nick ;] Jeśli nie masz specjalnego przydomka dla np. kolegów to postaraj się sam coś wymyślić, pomyśl jaki by do ciebie pasował. Jeśli dalej nic nie wymyślisz to najlepszy będzie "NieMamPomysłu" albo "MałoKreatywnyNick"

Btw: czy ty nie chciałeś przypadkiem zmienić sobie nicku na "człowiek gołąb"? To był nawet dobry pomysł :D
Mnich napisał(a):
Thief albo po prostu Złodziej.

Jeśli chodzi o synonimy złodzieja to może być jeszcze Tusk...

Grubinio, jeśli chodzi o nick to wymyśl coś związanego z tobą, z twoimi zainteresowaniami itp...
Obrazek
Mordor napisał(a):
Btw: czy ty nie chciałeś przypadkiem zmienić sobie nicku na "człowiek gołąb"? To był nawet dobry pomysł :D

No tak ale 'nick nie może zawierać polskich liter'
No to zmień sobie na Dove :-P
Obrazek
Napisz coś o sobie - będzie łatwiej cokolwiek wymyślić.
ja proponuję zamknąć temat. Nie potrafisz nicku wymyślić? no daj spokój...
a w google jest wiele takich tematów. Pierwszy lepszy:

masz 17 zakładek jeśli tam coś nie znajdziesz to nazwij sie NOnickMan i gitara.
http://grono.net/tibia/topic/59739/sl/smieszneglupie-nicki/

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Również uważam, że należy zamknąć temat. Nie da się wymyślić komuś nicku (tzn. teoretycznie da, ale nigdy nie wiadomo czy będzie pasował). Jakie masz cechy? Nie wiem jesteś dla przykłady rudowłosy to nazwij się po angielsku "Redhead", albo po Niemiecku "Rothaarige" - ja bym myślał na tej zasadzie :-P
Rzeczywiście można zamknąć temat bo przychyliłem się lekko do propozycjii Mnicha i wymyśliłem nowy nick.