Problemy z modami...

dzis mam pelno czasu więc gram w mafie i mam pytannie bo mod Ikarus Mod Slovak 80s Patch v1.0 dodaje jakies nowe samohody nowe menu itd
A mod IkarusMod v2.0 on dodaje te metro tylko czy dodaje jakies według mnie zbędnie zeczy?
Noto se pogralem zainstalowalem ten mod Ikarus Mod Slovak 80s Patch v1.0
i pupa błąd exe zainstalowalem mafie jeszcez raz i sie nieskasowalo co mam teraz zrobić :cry:

Tak mnie wkur*** ten błąd exe tera niewiem co robic
Pięć postów pod rząd? Nie ładnie :-? . Wiesz co to jest edycja postów?

Aby usunąć mod wystarczy usunąć tylko jego składniki. W folderze mafii trzeba usunąć foldery: mission, maps, sounds, models, tables tylko nie usuwaj sevegamów.

A mod IkarusMod v2.0 on dodaje te metro tylko czy dodaje jakies według mnie zbędnie zeczy?

Jakie są według ciebie zbędne rzeczy?

A jeżeli chodzi o błąd exe to napewno coś źle zrobiłeś. Podaj dokładnie jak postępowałeś krok po kroku.
Według zbędne zeczy w mafi to np dodatkowe samohody itp. rozumiem zeby ulepszyc sobie mafie ale nierozumiem zeby ją przebajerowac

///Weź się chłopie troszkę utemperuj, bo warna zgarniesz... Pistolecik - dzięki za wręczenie ;-) Kevin
Usuń foldery w których masz zainstalowany mod tak jak napisał Pistolecik np. MISSIONS itd. Następnym razem precyzuj swoje odpowiedzi bo nie wiadomo o co chodzi :-/
muore il bandito, la mafia vive
Usunolem te foldery kture mowiliscie save game zostawilem i jak wlonczam mafia to mi error wyskakuje i pisze czy kontynułowac czy anuluj
usuń jeszcze folder Diff
tworze moda Rammstein mod!
Synek patrz na datę ostatniego posta!4 październik! Chłopie ogarnij się trochę...
Obrazek