Problem ze stronami internetowymi

Od dłuższego czasu mam problem z ładowaniem się niektórych stron internetowych (np. zsr_nysa.wodip.opole.pl/ ; http://www.cyfrowypolsat.pl/ ), są to strony które powinny działać. Nie wiecie co zrobić, żeby to naprawić? Problem występuje na wszystkich przeglądarkach, a także na laptopie, więc to chyba wina routera.
A na czym dokładniej polega ten problem? Strona ładuje się w nieskończoność? Jeśli tak, to też czasem mam taki problem, ale odłączenie routera od prądu na 2 minuty i ponowne podłączenie pomaga.
Obrazek
Obrazek
Wyskakuje taki błąd. Odłączenie i podłączenie routera niestety nic nie daje.
Dla pewności przeskanuj system Malwarebytes' Anti-Malware i, jeśli będą, usuń zagrożenia.
Przeskanowałem, usunąłem, jednak strony które nie działały dalej nie działają.
Może spróbuj inną przeglądarką, sam mam Firefox'a, ale wiesz jak to jest.
Jeśli to nie pomoże to odinstaluj wszystkie dodatki. (U góry NARZĘDZIA >> DODATKI)
Mordor napisał(a):
Problem występuje na wszystkich przeglądarkach

Odinstalowanie dodatków też nic nie daje.
Może wyczyść pamięć podręczną przeglądarki: Firefox > Narzędzia > Wyczyść dane prywatne i wyzeruj konfigurację proxy: Firefox > Narzędzia > Opcje > Zaawansowane > Sieć > Ustawienia sposobu połączenia z Internetem.

Jak nie pomoże to usuń i zainstaluj jeszcze raz MF.
Obrazek
CzarFace napisał(a):
Jak nie pomoże to usuń i zainstaluj jeszcze raz MF.

Sam wyżej napisał, że problem występuje na wszystkich przeglądarkach, więc to problem systemowy albo sprzętowy.
Problem rozwiązany dzięki geniuszowi Kevina. A wystarczyło zresetować router... Temat do zamknięcia.