Problem z zalogowaniem na konto Steam.

Witam,
Po dłuższym czasie chciałbym zagrać w MAFIE 2 niestety nie mogę się zalogować na moim koncie Steam. Wyskakuje mi taki oto komunikat http://imageshack.us/photo/my-images/190/steamzb.jpg/. Później każe wpisać jakiś kod wysłany na e-maila, wszystko byłoby ok gdyby nie to że e-mail na którym mam konto steam jest już dawno nie aktywny ( nie mogę się na niego zalogować ). A więc tu moje pytanie czy ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Doświadczył ktoś podobnej sytuacji? Proszę o pomoc bo moje konto steam przepadnie.
Peace.

EDIT
Login Steam: Kubaxxx10
Obrazek
przeczytaj-przed-utworzeniem-tematu-t2684.html
Obrazek They never fight alone...
@Up: w tym wypadku jego login steam chyba nie jest najważniejszy.

Wydaje mi się, że będziesz miał problem. Na 100% nie masz już szans żeby dostać się na tamtego maila?
Napisz do supportu, z prośbą o zmianę adresu.
Dobra odzyskałem konto ale teraz problem jest taki, że ten cały steam guard nie wysłał żadnej wiadomości do mnie, a to na 100% e-mail, na który zakładałem konto, co teraz?

EDIT:
Pisałem do supportu to odesłali mi wiadomość wygenerowaną automatycznie i kazali sprawdzić na stronie steam'a czy nikt nie miał takiego problemu. A kontakt z nimi jest tylko po zalogowaniu się na konto czego też niestety nie mogę zrobić (wyskakuje albo złe hasło, albo login, albo wgl wszystko jest źle :-x) Do dupy ten cały Steam same problemy, producenci gier ze względu na uznanie graczy nie powinni się z nimi zadawać. Mam grę na płycie a tu taka lipa ...
Obrazek
Rozwiązałem problem temat do zamknięcia ;).
Obrazek