Imigrant
6
Witam ! ogólnie to chciałem dodac do mafii samochod, nie koniecznie zeby jezdzil w jakiejs konkretnej misji tylko zeby byl. Wiem ze są pojazdy które nie sa użyte w mafi w żadnej z misji a mozna "je wstawic" do gry przy pomocy odpowiedniego programu. Ja mam model samochodu - ale jest to samochod "na podmianke" czyli zezby go zobaczyc podmieniam go pod jakis pojazd już istniejący i w tedy zamias tego istniejacego mam ten co chce mieć ( zagmatwałem troche) ale ja ogolnie to chce mieć wszysktie te samochody ale dodatkowo dodac ten czy inny. Tu przyklad taki... W mafi jest straż - plik to fire00.4ds ( w folderze models ) i s_trecker.bmp ( w folderze maps )
te same nazwy plików sa podpisane do tego samochodu co chce aby znalazł sie w mafii. tylko nie chce zrobic podmiany tylko zeby zostal jeden i drugi. i tu moje pytanie co zrobic zeby mozna to tak bylo wstawic ? Myslalem o zmianie nazwy pliku np z fire00.4ds na auto.4ds tylko teraz pytanie czy bedzie on w stanie sobie pobrac texture z olderu mapx ?? Ma ktos na to pomysł ??:D Wyraziłem sie w ogole jasno ?
te same nazwy plików sa podpisane do tego samochodu co chce aby znalazł sie w mafii. tylko nie chce zrobic podmiany tylko zeby zostal jeden i drugi. i tu moje pytanie co zrobic zeby mozna to tak bylo wstawic ? Myslalem o zmianie nazwy pliku np z fire00.4ds na auto.4ds tylko teraz pytanie czy bedzie on w stanie sobie pobrac texture z olderu mapx ?? Ma ktos na to pomysł ??:D Wyraziłem sie w ogole jasno ?