Problem z rodzialem 5

Nie mogę przejść tego wyścigu z czasem w 5 rozdziale ściągam Savy od kolegi z tematu ,,Zgubione Savy,, Ale wyskakuje że jakaś zawartość zainstalowana do pobrania jest uszkodzona

Pomożecie ? żebym mógł zacząć grę od 6 Rozdziału?? GG 2089852
Co do tej ucieczki to jest prosta. Jechałem tak jak pokazywał GPS i bez problemów za 1 razem dojechałem.
Ja nie mogę jestem pod szpitalem i koniec czasu mam poratujcie jakoś.
Nie wiem czy źle rozumuję czy naprawdę jedziesz do szpitala ? W tej misji trzeba zawieść Henry'ego do domu (lekarza) El Greco. DO DOMU lekarza a nie do SZPITALA.
Jesli jedziesz bez kolizyjnie i ladnie wchodzisz w zakrety to ciezko nie zdarzyc na czas.. No chyba, ze grasz na hard.. :-/
W sensie kolo szpitala według GPS przejeżdżam zaraz za mostem Drugim i tam mi się już czas kończy,poratujecie Savem?
Nie, nie poratujemy. Sam się pomęcz. Ja to za 1 razem przeszedłem...
Ja tak samo. To było banalne. Nawet policja już mnie potem nie goniła.
Ten El Greco jest, hmm. W misji, kiedy to Joe odbierał Cię z dworca zjeżdżaliście jakby z takie krętej góry - dom El Greco jest właśnie tam.
Cały czas próbuje i nie mogę tego przejść inne rozdziały bez problemu tylko ten mi nie wychodzi.
Nie da rady,może ktoś z kolegów podrzuciwszy by Save od 6 rozdziału. ??
Nie rozumiem jak tego nie można przejść...
Grałem na Normall, jeszcze zdążyłem policji mandat zapłacić bo się sapała do mnie, i zdążyłem na czas.
Na czas misji zmniejsz detale, będziesz miał więcej FPSów.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
No chyba że to spróbuje thx