Problem z Playboyem w rozdziale 7

Witam wszystkich. Odwiedzam MafiaTown juz od dawna jednak dopiero teraz postanowiłem dołączyć do "rodziny" gdyż chciałem zapytać o dziwny problem w Mafii 2. Przeszedłem grę w 100% (Jimmiego również), zdobyłem wszystkie osiągnięcia lecz musiałem zrobić formata i...własnie. W 7 rozdziale brakuje jednego Playboya ( tego na stole w nowym mieszkaniu). Przeszukałem torchę stronek ale nie natrafiłem na nikogo kto by doświadczył podobnego problemu. Jeżeli macie jakieś rady to się podzielcie.

Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich FANÓW Mafii (obydwóch) ;-)

Zmieniam nazwę tematu na poprawną //dosia92
"Keep your friends close, but your enemies closer."
witam!

To nie jest temat w którym masz witać. Przywitał się przy okazji pisania posta. Ostrzeżenie +1 //dosia92
Jestem Vito. Vito Scaletta.
Cześć. A próbowałeś przejść rozdział od początku? U mnie to pomogło
No próbowałem ale Playboya dalej ani śladu. Nie mam pojęcia co się mogło pochrzanić.
Playboya nie będzie na początku misji, tylko na końcu, gdy zrobimy robotę i przyjdziemy do domu, będzie leżał na stole. (Tak wiem, pojawi się z tzw du*y, ale tak to było u mnie i wielu innych ludzi).
http://www.Counter-Strike.PL
KhazarOne (przyjacielu wyprzedzający mnie w rankingu :mrgreen: ) nic, tego Playboya jak nie było tak nie ma. Z tego co pamiętam to był on tam już gdy gospodarz cię do mieszkania wprowadza. No cóż raczej nic nie poradze. Ukończę i zacznę nową grę może wtedy coś zaskoczy, jeżeli nie to jeszcze spróbuje przeinstalować i miejmy nadzieję że to pomoże.

Ok reinstalka gry pomogła. Dzięki wszystkim.
Temat do zamknięcia.

W takim razie zamykam i do archiwum //dosia92