Problem z Modern Mod 2

Witam.Kiedyś pobrałem save do mafii od AT777 (bardzo polecam!),zainstalowałem modern mod 2 i połączyłem go z modami:Rap Mod,Hawaii Mod i City Bars Mod.Gdy następnego razu włączam grę zamiast nazwy profilu At777 są jakieś dziwne napisy i nie mam wszystkich pojazdów. Starałem sie odblokować w misjach,ale lipa!Czy to wina połączenia modyfikacji z Modern Modem czy po prostu jakiś bug. Proszę o odpowiedź.

PS:To mój pierwszy wątek na MafiaTown . :-D A i jeszcze bym zapomniał Modern moda mam z Chomikuj a Hawaii moda,Rap moda i City Bars Mo
d z jakiejś czeskiej strony do mafii.
Jeśli część modów masz z czeskiej strony, czyli prawdopodobnie języki się gryzą. Nie wiem jak to dokładnie wygląda, powiedz więcej. Jakie dziwne napisy, zrób screena przy wyborze samochodów do freeride, to może pomóc. Możliwe, że wystarczy tylko zmienić nazwy w plikach tables, odnośnie języku jakiego ma gra używać.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Dzięki Don.Może coś sie gryzie City Bars Mod i Modern Mod.Ale żeby Hawaii Mod lub Rap Mod (one pewnie sie nie gryzą bo tylko tekstury zmieniają na inne.