Problem z moddingiem??

Witam, mam problem z CityBars Mod v1.0.
Pisało, że jest on przeznaczony do trybu Swobodna jazda. Daje możliwość wejścia do wielu budynków, tych znanych nam już z Nowej gry jak i zupełnie nowych bez ładowania. Gdy go 'zainstalowalama' nie moge nigdzie wejśc, tak jak bylo na początku. Cos zepsulam, czy trzeba jakos specjalnie to ogarnac? :P
Po pierwsze trzeba go zainstalować/wypakować dokładnie tam, gdzie instalowałaś Mafię, a po drugie mod działa tylko w trybie swobodnej jazdy Miasto - Dzień.

Zdarza się też, że modyfikacje nie działają, gdy wczytujesz wcześniej zapisany stan gry.
No zainstalowalam tam gdzie trzeba, i wlasnie swobodna jazda, dzień miasto, i nie mogę nigdzie wejść. Hmm, dobra, ogolnie dzieki za odpowiedz :)
Są określone miejsca gdzie możesz wejść.
Próbowałaś tam gdzie masz wypisane dostępne miejsca ?

--- POSTY POŁĄCZONE ---

Nie wiem,kiedy ja miałem zainstalowanego moda to mogłem wejść do Baru Salieriego i wyjść na parking z tyłu.

Masz tutaj wszystkie miejsca do których można wejść.
- Bar Salierego
- Bar Morellego
- Bar "Italian Garden"
- Bar "Strange Bottle" (ten z intra)
- Dom Tommiego
- Stacja Lucasa Bertona
- Stacja obsługi w China Town
- Klub "Palermo"
- Hangar "Vjezdtov" (z 18 misji)
- Mieszkanie Pauliego
- Mieszkanie Sary
- Kościół
- Restauracja Pepego
- Bank (tylko główny hol)
- Parking (z 12 misji)
- "9DUM4A" (Dom w Little Italy)
- Stacja straży pożarnej
- Bar "Diamons Eagle"
- 2 budki dróżnicze
- Biuro dilera
- Komisariat policji
- Bar "Rainbow Garden"
- Hangar Salierego
- Hangar w pobliżu baru Morellego

Rejestrując się na MafiaTown zaakceptowałeś regulamin, który oczywiście przeczytałeś - nie pisz posta pod postem, edytuj gdy masz coś do dodania - M.
Obrazek

Rat killedxD
A czy jest dostępna jakaś mapa z zaznaczonymi lokacjami? Bo nie potrafię zlokalizować np. baru z intra.
Sory ale ja nowy i nie rozumiem jeszcze jak wy te wszystkie mapki tutaj wrzucacie na forum
Obrazek

Rat killedxD
@Blitz:
Obrazek

Na zdjęciu masz zaznaczoną lokacje.
Probowalam wejsc do domu Sary, ale drzwi ''zamknięte'' tak samo jak i Kościół ..
Z reszta nie probowalam, skoro w te nie moglam wejsc to w inne tak samo ;/
a jest jakis podobny mod do tego? ale bardziej pewny?
Szukalam, ale nie znalazlam ..
Hmm... Coś musiałaś sknocić instalując ten mod. Wielokrotnie na nim grałem i nigdy nie miałem problemów z nim. Co do podobnego modu to chyba jest Free Visit Mod.
Link do pobrania: Klik
Dzięki, zaraz będe to wsio od nowa kminić. :D
może i coś sknociłam ;/ ;p

Edit:
Ogólnie działa ;D
dzięki za pomoc :D

/Ostatni raz ostrzegam słownie -używaj opcji edytuj - Ac