Problem z modami

Witam. Mam problem z modem lost heaven 1932 . Wszystko w nim działa sprawnie tylko litery są przemieszane a raczej to nie są litery tylko jakieś dziwne znaki. Czy wie ktoś co może być przyczyną ? Innym razem na czystą grę zainstalowałem bodyguard mod i w nim w ogóle nie było liter. Przed uruchomieniem wyświetlił się komunikat " the following error occured unknown version game detected"" Mod ogólnie nie działał brakowało tekstur w samej grze .Czy wie ktoś co może byc problemem ? Oba mody były instalowane na czyste gry. Moja wersja mafii to ta z wydawnictwa play it!. Z góry dzięki!
Z LH 1932 to zostaw tylko plik missions, a resztę usuń i powinno działać ;-)
A tu masz dokładną instrukcję jeżeli chcesz mieć dostępnych 100% funkcji: instalacja-modyfikacji-lost-heaven-v1-2-t385.html
A czy lost heaven 1932 mógłby współpracować z którymś z modów: capoletti mod , COLD mod, big city bars mod?
Ciężko, żeby dwa różne mody współpracowały ze sobą jeśli będą podmieniać choć jeden wspólny plik. Ale jeżeli nie mają takich wspólnych plików to pewnie nie będzie problemów.
Obrazek
Obrazek
City Bars działa w swobodnej jeździe, a LH 1932 w samouczku. Więc aby je połączyć i oba jednocześnie działały w tym lub tym to musisz połączyć ich pliki z folderu missions np. w programie BSV (do pobrania z downloadu MT) ;-)
a mógłbyś mi dokładnie napisać jak połączyć mod lost heaven 1932 i COLD mod?